Simona Ionescu / Redactor Șef

Liderul Boyzone, dărâmat de durere. A murit într-un accident îngrozitor

Liderul Boyzone, dărâmat de durere. A murit într-un accident îngrozitor
Ronan Keating revine în Irlanda pentru a fi alături de familia sa greu încercată în aceste zile, după ce fratele său mai mare a murit într-un accident de mașină, duminică seara.

Fratele liderului trupei Boyzone, Ciarán Keating, care avea peste 50 de ani și locuia în  Louisburgh, Irlanda, și-a pierdut viața în timp ce călătorea cu soția sa, Ann Marie, pentru a-l vedea pe fiul lor, Ruairí, jucând fotbal. Un prieten al starului Boyzone a declarat pentru Daily Mail că acesta este „absolut devastat”, dar „încearcă să rămână puternic de dragul familiei sale”, în timp ce fostul său coleg de trupă Keith Duffy și alte vedete au adus un omagiu personal regretatului său frate.

Ciarán și Ronan, care au alți trei frați, și-au pierdut mama, Marie, care a fost răpusă de cancer în 1998. În memoria ei, familia a înființat fundația Marie Keating. Moartea unuia dintre frați este cu atât mai devastatoare. Ciarán Keating a murit după ce mașina lui s-a ciocnit cu un alt vehicul.

Ronan Keating și soția sa, Storm, jucau golf când au aflat de producerea accidentului

Coliziunea fatală a implicat două mașini în cartierul Ballymiles. Porțiunea de drum pe care a murit fratele lui Ronan Keating este cunoscută ca un loc în care se întâmplă deseori accidente rutiere. În plus, moartea lui Ciarán a fost unul dintre cele trei decese rutiere din acest weekend, un șofer de raliu și colegul său de cursă murind în timpul unui accident în etapa a șasea a Raliului Sligo.

Conform presei britanice, șoferul celuilalt vehicul este tratat pentru răni grave, în timp ce văduva Ann Marie, cumnata artistului din Boyzone, profesoară de liceu, a suferit răni care se consideră că nu îi pun viața în pericol la Spitalul Universitar Mayo. Un alt pasager de sex masculin din acel vehicul a fost de asemenea dus la spital.

Accidentul a avut loc cu doar câteva zile înainte ca Ruairí, fiul celor doi, care este forbalist profesionist, să împlinească 28 de ani. Fiul lui Ciaran, Ruairí, a început meciul pentru Cork împotriva lui Sligo Rovers, dar a fost eliminat la pauză. De-a lungul carierei sale fotbalistice, atacantul a jucat pentru Sligo Rovers și Galway United, precum și pentru echipa engleză Torquay United.

Drame în familia Keating

Ronan este cel mai mic dintre cei cinci copii, cu o soră, Linda, și trei frați – Ciarán Keating, Gerard și Gary. Tatăl lor, Gerry, era șofer de camion, iar mama lor Marie, care a murit în 1998, la vârsta de 51 de ani, era coafeză. Ronan juca golf în St. Albans, Hertfordshire, împreună cu soția sa, Storm, în vârstă de 41 de ani, înainte de a afla despre accident.

Trupa Boyzone a fost una din cele mai de succes formații de băieți, în epoca sa

Ronan Keating a devenit celebru în anii 1990 ca membru al trupei de băieți Boyzone, una dintre cele mai bine vândute trupe ale erei sale. Mai târziu a început o carieră muzicală solo de succes și a prezentat numeroase programe de radio și TV. Keating a prezentat de invitat emisiunea BBC The One Show înainte de a deveni prezentator principal, în mai 2021.

De asmenea, luna trecută s-a anunțat că vedeta va fi antrenor în seria a 13-a din The Voice of Germany. Grupul lui Ronan, Boyzone a avut nouă single-uri nr. 1 în Irlanda și șase în Marea Britanie. Din cele 24 de single-uri lansate în Marea Britanie, 21 au intrat în top 40. Ronan a avut trei single-uri solo și patru albume nr. 1 în topurile britanice.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre