Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble, destăinuiri tulburătoare. De ce fugeau băieții de ea înainte de a deveni celebră

Lidia Buble, destăinuiri tulburătoare. De ce fugeau băieții de ea înainte de a deveni celebră
E frumoasă, celebră, are lipici la bărbați, dar viața Lidiei Buble nu a fost întotdeauna atât de frumoasă.

Pentru ea, familia e cel mai important lucru de pe pământ. Îi ajută pe toți, însă nu poate să uite niciodată prin ce a trecut.

Lidia Buble, destăinuiri tulburătoare. De ce fugeau băieții de ea înainte de a deveni celebră

Invitată, recent, în emisiunea Duet cu Alexandra, de pe Youtube, Lidia Buble a vorbit despre cum era viața sa când era la părinți. Adolescentă fiind, vroia să fie cât mai independentă și, pentru că îi era rușine să le ceară bani părinților, a început să muncească.

Fără să-i fie rușine de ceea ce face. Așa se face că primul loc de muncă a fost în cimitir, unde lucra cu tatăl ei, pastor penticostal la o biserică din orașul ei natal. Pentru prestația ei era răsplătită cu 1 milion de lei vechi pe zi.

Fată cuminte, ea nu ieșea niciodată cu prietenele în oraș. În plus, susține Lidia, nici un băiat nu se încumeta să-i facă curte unei fete care a lucrat într-un asemenea loc. Ulterior, a fost femeie de serviciu, bonă, la un solar, dar a fost și ajutor de manager într-o firmă de vânzări auto.

„Primul meu job a fost în cimitir, cu tata”

„Am fost o fire independentă de mică și îmi era rușine să le cer bani alor mei. Am zis că încep să muncesc și să fac bănuții mei. Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi. Eu nu mă duceam cu fetele în oraș, la agățat de băieți, că oricum nu voia nimeni să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni.

Apoi am lucrat la o cafenea, tot un fel de femeie de serviciu, apoi am lucrat la solar. Când am venit în București am fost bonă, apoi ajutor pentru manager de vânzări auto la un brand cunoscut”, s-a destăinuit Lidia Buble.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre