Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble își ridică iubitul îl slăvi. De ce nu își face niciodată planuri

Lidia Buble își ridică iubitul îl slăvi. De ce nu își face niciodată planuri
De când trăiește o poveste de iubire cu afaceristul Horațiu Nicolau, cu 32 de ani mai în vârstă decât ea, Lidia Buble e mai fericită ca niciodată. Artista a vorbit despre ce apreciază cel mai mult la iubit.

Chiar dacă nu i-a spus niciodată numele, Lidia Buble are în Horațiu Nicolau nu doar un iubit așa cum scrie la carte, ci și un ajutor de nădejde.

Cântăreața și-a lăudat iubitul, mărturisind că apreciază mult faptul că acesta îi citește gândurile. „Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic”. Pe de altă parte, Lidia spune că nu-și fac niciodată planuri decât pe partea muzicală. În rest, „îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine”.

„Mai întâi trebuie să existe o căsătorie”

Lidia Buble își ridică iubitul în slăvi

Chiar dacă relația dintre cei doi e mai frumoasă ca niciodată, deocamdată nu s-a lăsat cu o cerere în căsătorie, pe care Lidia și-o dorește foarte mult. Iar după ce căsătoria va avea loc, „să vină pruncii pe bandă rulantă, că fac față”.

Are mai multe surse de venit

Nu doar muzica este sursa de venit a Lidiei Buble. Aceasta a câștigat sume frumoase și din participarea la show-urile „Asia Express” de la Antena 1 și „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV. „Dacă și scrii la acea piesă, aici vorbim de linii melodice și versuri, atunci poți să câștigi destul de bine și din difuzările de pe radio. Clar, îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio. (…) pentru că vreau să ajung la cât mai multe suflete. Dar dacă nu mi-a intrat piesa pe radio, nu intru în depresie”, a recunoscut vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre