Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Ciobănașu o lungește cu căsătoria, așa cum a făcut și cu Vlad Gherman. Ce spune despre noul iubit

Cristina Ciobănașu o lungește cu căsătoria, așa cum a făcut și cu Vlad Gherman. Ce spune despre noul iubit
Cristina Ciobanașu pare să se teme de căsătorie. Nouă ani a stat cu Vlad Gherman și nu s-a întâmplat nimic. Noul iubit, Alexandru Mureșan a cerut-o de soție, dar deocamdată lucrurile stagnează.

Vlad Gherman, fostul iubit al Cristinei Ciobanașu timp de 9 ani, a făcut pasul cel mare și a dus-o la altar pe Oana Moșneagu. Cristina, deși a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Alexandru Mureșan, se pare că se teme să facă marea schimbare în viață.

Cristina și Alexandru au o relație de trei ani

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan sunt la fel de îndrăgostiți ca acum trei ani când au început o frumoasă poveste de iubire. Actrița are doar vorbe frumoase despre noul său iubit și spune ce își dorește un viitor alături de el. Vedeta a fost cerută în căsătorie, chiar de două ori, dar totul a fost pe repede înainte și nu a existat un inel de logodnă. Totuși, Cristina Ciobănașu susține că a fost impresionată de gestul lui Alexandru.

Două cereri în căsătorie

Cristina Ciobănașu și noul iubit nu se grăbesc cu căsătoria

„Au existat niște cereri, este o poveste amuzantă la mijloc. Ideea este că el m-a cerut de două ori, pe două continente diferite, dar niciodată nu a avut un inel fizic pentru mine și atunci i-am spus că îl aștept pregătit (râde). Au fost două momente spontane, el e un tip foarte spontan și apreciez asta la el, au fost două momente în care a simțit să facă asta, a fost ceva autentic și am apreciat din suflet că a făcut asta.”, a declarat frumoasa actriță pe care o vedeți în serialele difuzate de Happy Channel.

Nu s-a luat nici o decizie

Cristina a mărturisit că-și dorește foarte mult să facă o cununie religioasă, pentru a primi binecuvântarea, dar deocamdată se simte bine așa cum este. Și e de părere că un act nu ar schimba cu nimic relația dintre ea și Alexandru.  „Pot să zic că avem planuri, ne dorim să ne căsătorim, dar nu am pus-o niciodată pe hârtie la modul: gata, anul viitor ne căsătorim!

Nu, cumva suntem bine așa cum suntem, simplul fapt că semnăm niște acte nu schimbă cu nimic faptul că ne iubim și că suntem bine și că ne dorim să fim o viață împreună. (…) Avem aproape 3 ani împreună, puteam să avem și 15, cred că la fel de relaxați eram din punctul acesta de vedere.”, s-a destăinuit actrița Cristina Ciobănașu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre