Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Moșneagu, veste incredibilă pentru fani. „Două dintr-o lovitură”, împreună cu Vlad Gherman

Oana Moșneagu, veste incredibilă pentru fani. „Două dintr-o lovitură”, împreună cu Vlad Gherman
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au început deja să numere zilele până în iunie 2024, când vor deveni soț și soție. Artista i-a dat emoții și iubitului, dar și fanilor cu cea mai recentă veste.

Oana Moșneagu, veste incredibilă pentru fani. Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pregătiți să spună marele Da în fața ofițerului Stării Civile, dar și să devină părinți. Iar actrița l-a pus pe gânduri pe bărbatul vieții ei, după ultimul anunț.

E clar pentru toată lumea că Oana Moșneagu și Vlad Gherman fac un cuplu formidabil. Povestea lor de dragoste a început în vara lui 2021, iar anul acesta Vlad și-a luat inima în dinți, a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a adresat cea mai importantă întrebare. S-a stabilit și data nunții, în iunie 2024, iar cei doi au început deja cu pregătirile. Dar Oana se gândește la următorul pas, să devină cât mai repede mămică. Și a aflat că va avea gemene. Și, culmea, acest lucru minunat se pare că se va întâmpla chiar în luna în care au stabilit mariajul. Adică în iunie, zodia Gemeni!

Oana Moșneagu, Vlad Gherman și celebrii lor nași. Sursă foto: instagram

Aplicația care le arată femeilor când vor deveni mămici

Desigur, e o glumă că Oana va naște în luna iunie 2024, când are planificată nunta. Dar a primit un semn… Pe aplicația TikTok există tot felul de jocuri interactive care-i amuză pe internauți. Oana Moșneagu, băgăreață așa cum o știe toată lumea, n-a mai avut răbdare și a vrut să afle prin intermediul acestei platforme când va deveni mamă pentru prima dată. Iar ceea ce a aflat a surprins-o, iar lui Vlad Gherman probabil că-i va da ceva… palpitații. Aplicația i-a prezis că va deveni fericita mămică de gemene în luna iunie a anului viitor. Poate în 2025, după un an de la căsătorie, se va îndeplini previziunea!

”Hai să vedem dacă noaptea nunții o să producă gemene”

E lesne de înțeles că Oana abia așteaptă noaptea nunții să vadă dacă minunea se va întâmpla. Până atunci însă, a postat un mesaj pe contul de socializare, iar fanii au rămas fără cuvinte. „Hai să vedem dacă noaptea nunții o să producă gemene. Vlad Gherman ce părere ai? 2 dintr-o lovitură?”, a scris Oana Moșneagu pe Tik-Tok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre