Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble și-a distrus genunchii. Fanii i-au sărit în ajutor cu soluții naturale

Lidia Buble și-a distrus genunchii. Fanii i-au sărit în ajutor cu soluții naturale
Arta cere sacrificii, iar Lidia Buble știe cel mai bine acest lucru. Iubește la nebunie meseria pe care o face, chiar dacă uneori îi afectează sănătatea. Acum are probleme cu genunchii.

Genunchii îi fac probleme Lidiei Buble, iar vedeta le-a cerut ajutorul fanilor săi de pe contul de socializare. Soluția a fost găsită imediat.

Lidia Buble le-a explicat internauților că problemele cu genunchii au apărut ca urmare a faptului că lucrează de zor la un nou videoclip. Pentru că în videoclip are nevoie să danseze, iar Lidia Buble este puțin restantă la acest capitol, artista are ceva probleme la genunchi. Vedeta le-a cerut imediat sfatul fanilor, iar aceștia au trimis atât de multe mesaje, încât i s-a blocat contul.

„Trebuie să mă arunc pe genunchi”

„Am deschis telefonul direct pe instagram și am văzut că mi-era blocată cutia de mesaje. Doamne, iartă-mă, dar ce s-o fi întâmplat? Și mi-am adus aminte de postarea pe care am făcut-o în care v-am cerut dacă puteți să-mi recomandați niște creme pentru genunchii mei. Pe care, apropo, îi am așa, nu de la statul în picioare.

Lidia Buble are probleme la genunchi. Le-a cerut ajutor fanilor

Urmează să filmez videoclipul pentru piesa nouă și, cum arta cere sacrificii, o să fie la un moment dat un fel de dans contemporan, iar eu nemaidansând de mult timp, pielea mea nefiind obișnuită, sunt foarte multe mișcări care se fac stând pe genunchi… sau trebuie să mă arunc pe genunchi… Și după repetițiile de ieri asta s-a întâmplat”, a mărturisit artista.

Varza, remediul extraordinar pentru genunchi

Lidia Buble a spus că printre remediile oferite de fani se numără și varza albă, așa că s-a pregătit să meargă în piață să cumpere, apoi să se apuce de tratamentul naturist. „O să mă îmbrac să merg în piață să cumpăr o varză albă, foarte mulți mi-ați scris de asta, apoi ceva cu arnică gel, e pentru prima dată când folosesc așa ceva pentru picioare. O să merg să iau tot ce mi-ați recomandat și voi reveni cu update. N-am făcut nimic să mă plâng, dar n-am mai trecut niciodată prin așa ceva”, a fost mărturisirea Lidiei Buble.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre