Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble și-a scos iubitul în oraș. Ce ținute au ales cântăreața și milionarul Horațiu Nicolau. Video

Lidia Buble și-a scos iubitul în oraș. Ce ținute au ales cântăreața și milionarul Horațiu Nicolau. Video
Lidia Buble trăiește de doi ani o poveste frumoasă de dragoste alături de iubitul milionar Horațiu Nicolau. Cu toate astea, vedeta e la fel de discretă, pentru că vrea să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșilor.

Cu toate astea însă, Lidia Buble și iubitul său Horațiu Ardelean au fost prinși de paparazzi Evenimentul Zilei la un local de lux din Nordul Capitalei.

Îndrăgostiții au luat masa, apoi au ieșit liniștiți din restaurant și s-au îndreptat către mașină. Lidia și Horațiu au stat câteva clipe pe gânduri cine să conducă bolidul de 100.000 de euro, dar până la urmă s-au decis ca la volan să urce artista.

Ce ținute au ales Lidia și Horațiu

Celor doi le merge bine și pare că au pus ceva kilograme în plus. Pentru ieșirea la restaurant cu iubita, Horațiu Nicolau a ales o ținută de vară, formată din blugi deschiși la culoare, o cămașă albă cu dungi albastre și pantofi din piele întoarsă, bleumarin, cu ciucurei.

Nici Lidia nu a fost mai prejos, cântăreața optând pentru o pereche de blugi până la genunchi, o cămașă albă, cu buricul la vedere și saboți cu toc. Lidia a ales să poarte părul desfăcut și să fie machiată cât mai puțin și mai natural.

„Când o să mă mărit, o să îi anunț”

Cu ceva timp în urmă, Lidia a explicat că a decis ca viața ei personală să nu o mai expună. Dar i-a asigurat pe fani, că atunci când se va mărita, îi va anunța.

”Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată. Și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute.

Și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea. Adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț”, a spus artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre