Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble vrea să-și transforme noua pasiune într-o afacere. Ce pune la cale

Lidia Buble vrea să-și transforme noua pasiune într-o afacere. Ce pune la cale
Lidia Buble s-a făcut remarcată prin vocea sa inconfundabilă, moștenită de la tatăl său, pastor, iar acum și-a descoperit o nouă pasiune. Și-a făcut și planuri de viitor.

Lidia Buble nu se oprește doar la muzică, pentru că vrea să-și dezvolte o nouă pasiune. Artista a vorbit despre planurile sale de viitor și a mărturisit că vrea să pună bazele unei noi afaceri.

Lidia Buble cucerește zi de zi inimile fanilor cu vocea sa, dar recent și-a pus în gând să facă bani și dintr-o mai veche pasiune. Lidia este și creator de conținut, având o comunitate mare în online cărora le împărtășește lucruri din viața sa. Lidia Buble are gânduri mari pentru viitor și a povestit recent într-un podcast că iubește la nebunie cosmetice, în special rujurile și vrea să își lanseze noua sa afacere.

„Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni”

„ Sunt o foarte mare iubitoare de parfumuri și de, în special de rujuri. Am în plan să dezvolt ceva și pe această latură. Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare. Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni și sunt convinsă că la un moment dat o să reușesc să fac și acest lucru .”, a declarat Lidia Buble.

„Nu exagerez, dar crez că am 100 de variante de nuduri acasă și 100 de variante de nuanțe de roșu”

Lidia Buble vrea să-și deschidă afacere. Sursă foto: instagram

Cu ceva timp în urmă, a mărturisit că a devenit obsedată de achiziția de rujuri și a mărturisit că are o colecție de mai bine de 100 de bucăți. Pentru că i se pare prea mult, le-a cerut ajutorul fanilor. „Fetelor, dar și băieților, dacă vreodată mă mai vedeți în vreun magazin unde se gasesc rujuri vă rog frumos să mă scoateți afară. Să nu mă mai lăsați să intru. Pentru că astăzi mi-am cumpărat iarăși zece rujuri și două creioane de buze.

„E o boală foarte gravă, sunt obsedată”

Săptămâna trecută mi-am cumpărat vreo cinci sau șase rujuri, iar zilele astea voi face un story și niște poze în care să vă arăt. Nu exagerez, dar crez că am 100 de variante de nuduri acasă și 100 de variante de nuanțe de roșu. E o boală foarte gravă, sunt obsedată, nu pot să mă las de ea. Zilnic fac asta, caut rujuri perfecte”, a fost rugămintea Lidiei Buble pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre