Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru anunță mari provocări pentru omenire. Ce ne aduce 2024

Lidia Fecioru anunță mari provocări pentru omenire. Ce ne aduce 2024
Invitată în emisiunea „Pastila de frumusețe”, binecunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a vorbit despre ce urmează să se întâmple cu omenirea în anul ce va veni.

Previziunile Lidiei Fecioru pentru omenire nu sunt deloc favorabile. Specialistul susține că anul 2024 nu va fi deloc liniștit așa cum toată lumea își dorește.

„Nu vă pot da o veste bună”

Dacă până acum omenirea era speriată de războiul din Ucraina, teama s-a amplificat odată cu izbucnirea conflictului dintre Israel și Fâșia Gaza. Singurul lucru bun este că în România nu vor fi bombardamente. Dar pe plan financiar, situația va fi grea.

„Nu vă pot da o veste bună și vă spun asta cu multă durere în suflet. Chiar dacă la noi nu vor fi bombardamente, tăvălugul economiei ne va călca foarte tare pe toți. Planul financiar va fi mai rău. Nu putem face nimic, pentru că nu noi suntem cei care hotărâm chestiile astea.

Ne-am lăsat duși până aici, este ca un drum care nu are drum înapoi. Și vă spun asta cu durere în suflet, aș zâmbi, dar aș fi ipocrită. O spun cu multă durere în suflet.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

„Toți au spus că sunt nebună și a venit pandemia”

Pe de altă parte, Lidia Fecioru a mărturisit că a mai făcut previziuni înainte de începerea pandemiei, atunci când a povestit că a văzut un fel de viruși, făcuți în laborator. Lumea a fost sceptică, dar la scurt timp, coronavirusul s-a extins în toată lumea. Acesta este motivul pentru care, spune Lidia Fecioru, nu mai vrea să spună tot ce se va întâmpla.

Lidia Fecioru face previziuni pentru 2024. Situația nu e bună deloc

„Înainte de a începe pandemia, eu făceam previziuni pe an la un post de televiziune și atunci le-am spus că văd o chestie de viruși, care sunt făcuți în laboratoare medicale. Toți au spus că sunt nebună și a venit pandemia. Dacă marile puteri ale lumii nu ajung la un consens, lucrurile vor fi destul de grave la nivel mondial. Acest lucru poate fi mai aproape decât ne imaginăm, întrucât 2024 este la câteva săptămâni distanță, iar situațiile de criză se pot instala curând pe tot globul.

„Suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial și e crunt”

Noi anul viitor încă suntem în haos, toată planeta, suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial și e crunt. Dacă capii lumii nu se vor așeza la o masă, e grav. Ție ți-e foarte greu să auzi, mie mi-e foarte greu să spun, adică sunt multe pe care aș putea să le zic, dar apoi haterii o să aibă de lucru. Chestia asta e o chestie care ne atinge pe toți, din păcate.

Important este să gândim pozitiv, pentru că asta înseamnă a crea o energie a planetei în sine și a țării noastre. Aș vrea să sfătuiesc românii să se ia mână cu mână, să nu se lase dezbinați din cauza acestor lucruri.”, a povestit bioenergoterapeutul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre