Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru, remediu extraordinar pentru o boală incurabilă. Pentru rețetă aveți nevoie doar de două alimente

Lidia Fecioru, remediu extraordinar pentru o boală incurabilă. Pentru rețetă aveți nevoie doar de două alimente
Din ce în ce mai mulți români se plâng că s-au îmbolnăvit de vitiligo, o maladie greu de vindecat și, spun unii specialiști, chiar imposibil. Lidia Fecioru are însă o rețetă minune.

Invitată în emisiunea Adevăruri ascunde la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, cunoscută pentru leacurile extraordinare pe care le recomandă românilor, a vorbit despre o rețetă extraordinară împotriva vitiligo.

„Luăm două nuci uscate și le punem pe jar, le lăsăm să ardă până se fac ca un cărbune”

„Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte interesantă. Luăm două nuci uscate și le punem pe jar, le lăsăm să ardă până se fac ca un cărbune. După aceea, le lăsăm să se răcească și le zdrobim până se fac pulbere. Peste această pulbere adăugăm câteva picături de ulei de măsline și amestecăm până obținem un amestec asemănător cu o cremă subțire. Folosim acest amestec pentru a ne unge pe zonele de piele care ne deranjează”, a relatat Lidia Fecioru.

Nucile fac minuni în vitiligo. Sursă foto: dcnews

„Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur”

De asemenea, Lidia Fecioru a amintit de alimentația vegană și a tras un semnal de alarmă, mărturisind că organismul are nevoie de proteină pentru a funcționa în parametrii normali.  „Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane.

Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre