Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru spune românilor cum să aplice metoda lui Nikola Tesla prin care își pot împlini o dorință

Lidia Fecioru spune românilor cum să aplice metoda lui Nikola Tesla prin care își pot împlini o dorință
Inventator și inginer american de origine sârbă care a descoperit și brevetat câmpul magnetic rotativ, Nikola Tesla a lăsat în urmă multe lucruri extraordinare despre care puțină lume știe. Cum ar fi o metodă extraordinară prin care vă puteți împlini orice dorință.

Despre această metodă simplă, dar fantastică inventată de Nikola Tesla care îi ajută pe oameni să-și împlinească dorințele a vorbit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Nu există persoană care să nu aibă o dorință ascunsă în suflet. Lidia Fecioru spune că nimic nu e imposibil de înfăptuit, cu condiția să credeți cu toată puterea. Și puteți apela și la metoda extraordinară inventată de celebrul Nikola Tesla.

Metoda 369 a lui Nikola Tesla

Vă doriți o mașină? O casă? Să vă găsiți cel mai bun loc de muncă și să aveți bani să nu mai duceți grija zilei de mâine? Lidia Fecioru vă explică cum să folosiți metoda 369, o invenție a lui Nikola Tesla. Primul pas este să „luăm un pix și o agendă și să știi exact ce îți dorești și cum să manifești această dorință”. Al doilea pas este stabilirea obiectivului, „o promovare, achiziționarea unei locuințe, găsirea unui partener, etc”.

Lidia Fecioru despre extraordinara metodă de împlinire a dorințelor a lui Nikola Tesla

„Notezi în jurnal acea afirmație de 3 ori dimineața, de 6 ori la prânz și de 9 ori seara”

„Luăm drept exemplu afirmația: „Am banii necesari pentru o vacanță în Grecia”, apoi gândește-te cum vrei să fie. În capul tău îți faci planul de bătaie. Notezi acea afirmație în jurnal de 3 ori dimineața, de 6 ori la prânz și de 9 ori seara”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Și pentru că toată lumea va dori să știe cât de repede se va îndeplini dorința, Lidia Fecioru susține că totul depinde de fiecare persoană în parte și de cât de multă încredere are în propria persoană, de cât de mult „credeți în interiorul vostru în acea afirmație”.

Nikola Tesla a fost cunoscut drept unul „dintre cei mai remarcabili intelectuali ai lumii, care a deschis calea pentru multe dintre dezvoltările tehnologice ale timpurilor moderne”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre