Simona Ionescu / Redactor Șef

Lili Sandu, despre prima iubire: „M-a atras ca bărbat”. El a vrut să urce pe Arcul de Triumf pentru ea

Lili Sandu, despre prima iubire: „M-a atras ca bărbat”. El a vrut să urce pe Arcul de Triumf pentru ea
Pe Lili Sandu o iubește o țară întreagă. Este actriță și cântăreață, prezentatoare de succes la PRO TV. Cariera ei a început în anul 1995, când a avut primul contact cu scena prin intermediul Școlii Vedetelor, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Ajunsă la 44 de ani, vedeta a decis să vorbească despre prima ei relație, cea care i-a adus cu adevărat celebritatea.

Fostă iubită a portarului „de aur” al Naționalei României, Bogdan Stelea, Lili Sandu, a decis să vorbească public despre prima ei iubire, cea cu fotbalistul. La vremea respectivă, lucrurile au avansat rapid, și, cu cerit de frumoasa lui, fotbalistul a vrut să urce pe Arcul de Triumf ca să îi arate cât de mult o iubește. Totuși Lili Sandu nu s-a căsătorit cu el. Spune însă, direct că acesta a atras-o puternic, „ca bărbat”. Însă la vârsta respectivă, nu dorea încă să se așeze la casa ei.

Bogdan Stelea era cu 11 ani mai mare decât Lili Sandu, și tocmai trecea printr-un divorț când s-au cunoscut (Sursa: Instagram)

Lili Sandu, 44 de ani, a vorbit pentru prima dată, după o perioadă foarte lungă de timp, despre relația pe care a avut-o în trecut cu Bogdan Stelea. Fostul mare portar al Naționalei de fotbal are acum 56 de ani. Acesta a și cerut-o în căsătorie, acum aproximativ 20 de ani. Fostul sportiv a vrut să o ceară pe Lili Sandu pe Arcul de Triumf, însă nu i s-a permis acest lucru.

Lili Sandu, despre prima iubire: „M-a atras ca bărbat”

Artista a povestit cum a ajuns să fie iubita fostului portar, dar și de ce nu i-a mai devenit soție. Când s-au cunoscut ea avea deja notorietate în România. Tulceanca trecuse de Școala Vedetelor, numele ei începea să aibă rezonanță în industria muzicală de atunci.

Bogdan Stelea și Lili Sandu au format un cuplu timp de șase ani (Sursa: Instagram)

Când l-a întâlnit pe Bogdan Stelea, el era portarul Naționalei României, însă ea nu știa mare lucru despre el. „Pe mine m-a atras el ca bărbat, punct. Nu m-am gândit niciodată că relația mea cu Bogdan îmi va aduce notorietate. Nu de asta l-am ales”, a spus Lili Sandu, într-un podcast realizat de Ilinca Vandici.

Bogdan Stelea, 56 de ani, joacă fotbal, recreativ, cu actualul partener al lui Lili Sandu (Sursa foto: Instagram)

Timp de aproximativ șase ani, Lili Sandu a fost iubita lui Stelea. Apoi  relația lor s-a destrămat când ea avea 26 de ani. Așa cum a recunoscut și în podcast, Bogdan Stelea a fost prima ei iubire. Și nu a fost una chiar ușoară. Când au început relația, Lili Sandu era, așa cum spune, „un copil care i-a dăruit inima”. Bogdan Stelea era un bărbat celebru, așezat la casa lui, căsătorit. Și mai mare cu 11 ani decât tânăra. „El era căsătorit, dar când l-am cunoscut eu pe Bogdan, era în proces de divorț, de separare de soție. Lucrurile astea nu se știu”, a mai spus Lili Sandu.

De ce nu s-a căsătorit cu Bogdan Stelea

Vedeta spune că deși a fost cerută în căsătorie, nu s-a măritat cu celebrul portar. Relația cu Bogdan Stelea i-a adus notorietate. Lili Sandu explică de ce a refuzat inelul de logodnă și cererea în căsătorie: „Nu am fost căsătoriți, deși am fost cerută de soție de către Bogdan, dar nu ne-am căsătorit. De ce? Pentru că ne-am despărțit Nu eram genul de femeie care să stea acasă și să crească copil. La vârsta aia voiam să evoluez, la fel ca și el, dar nici noi nu ne mai înțelegeam bine. Avem 26 de ani”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

La ani distanță de prima iubire și o despărțire care nu i-a fost deloc confortabilă nici celebrului portar, nici lui Lili Sandu, cei doi au o relație aparte. Lili Sandu spune că a suferit la despărțire, dar acum se gândește cu respect la Stelea. Dacă se întâlnesc, la evenimente sau pe stradă, se salută. Bogdan Stelea are o relație apropiată cu actualul partener al vedetei.

De nouă ani, Lili Sandu formează un cuplu cu Silviu Țolu, împreună cu care, din 2020, are și un fiu. „Mi-a rămas în suflet (n.r. – Bogdan Stelea, primul iubit) și Silviu știe asta. Se știe cu Silviu, se respectă, au jucat și fotbal împreună”, a mai spus Lili Sandu în podcastul menționat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre