Simona Ionescu / Redactor Șef

Lino Golden nu se mai ferește. Le-a arătat tuturor cine e noua sa cucerire

Lino Golden nu se mai ferește. Le-a arătat tuturor cine e noua sa cucerire
Norocul l-a cam ocolit pe Lino Golden în ceea ce privește dragostea, dar poate de data asta va fi cu totul altfel.

Lino Golden e în culmea fericirii. Artistul și-a găsit o nouă iubită și n-a vrut să se ascundă. Iată cine este.

Lino Golden nu se mai ferește. Le-a arătat tuturor cine e noua sa cucerire

Lino Golden are o nouă iubită și pentru că e extrem de bucuros, n-a putut să rabde și a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu cea care i-a furat inima. Este prima dată când artistul se afișează cu cineva, după ce s-a despărțit de fosta sa parteneră de viață, Patricia.

De altfel, el a sperat într-o împăcare cu aceasta dar, din nefericire pentru el, tânăra nu mai vrut să audă. În descrierea fotografiei cu noua iubită, Lino a făcut și un comentariu: „Am câștigat”. Nu cu mult timp în urmă, Lino și Patricia și-au spus adio, însă el nu a vrut să spună care a fost motivul pentru care relația lor s-a rupt. E adevărată că cei doi s-au certat și s-au împăcat de mult prea multe ori și e posibil ca tânăra să se fi săturat.

De ce nu-l mai suportă pe Alex Velea

O bună perioadă de timp, Lino a fost copilul de suflet al lui Alex Velea, însă anul trecut cei doi au spus stop relației, iar acesta i-a declarat clar război vedetei. Mai mult, cei doi și-au aruncat cuvinte grele unul altuia. Chiar dacă nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi, sursele spun că primul care ar fi vrut să oprească legătura cu Velea ar fi fost Mario Fresh.

”Doamne, îți mulțumesc că ai eliminat toți oamenii falși din viața mea!”, a scris cu ceva în urmă Lino Golden pe Instagram. Chiar de ziua de naștere a lui Lino, Alex Velea a avut un mesaj care i-a șocat pur și simplu pe fani: „De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre