Simona Ionescu / Redactor Șef

Lisa Marie Presley, de urgență la spital. Fiica marelui Elvis Presley a suferit un stop cardiac

Lisa Marie Presley, de urgență la spital. Fiica marelui Elvis Presley a suferit un stop cardiac
În vârstă de 54 de ani, Lisa Marie Presley a fost la un pas de moarte. Fiica lui Elvis a făcut un stop cardiac și a fost transportată la spital.

Potrivit unor informații citate de Page Six, paramedicii au ajuns la locuința sa din Calabasas, California și ar fi resuscitat-o, administrându-i adrenalină. Lisa, fiica lui Elvis și a Priscillei, a fost marți seara, la Beverly Hills, la Globurile de Aur.

Internată într-o clinică de dezintoxicare

Cu câțiva ani în urmă, Lisa a dus o luptă aprigă cu drogurile și ar fi ajuns într-o clinică de dezintoxicare din Los Angeles. Potrivit Daily Mail, ea a început să aibă probe cu alcoolul și stupefiantele, după ce s-a despărțit de partenerul de viață, Michael Lockwood. Conform declarațiilor unei surse, vedeta ar fi plătit suma de 400.000 de dolari, ca să aibă la dispoziție o echipă privată de medici.

„Lisa Marie a fost dărâmată în ultimii anii şi a avut nevoie serioasă de ajutor pentru a-şi reface viaţa“, a declarat sursa.

De asemenea, sursa a precizat că relația pe care a avut-o cu soțul ei era toxică „şi mulţi oameni credeau că ea îşi administrează pastile pentru a suporta durerea“. Pentru a scăpa de dependență, ea a avut tot sprijinul familiei și al mamei, care a vizitat-o cât timp a fost internată.

A decis să-l părăsească pe Michael Lockwood pentru că era profitor și abuza

De asemenea, TZM susține că după zece ani de căsătorie, Lisa Marie Presley a semnat divorţul după ce a vorbit despre „diferenţe ireconciliabile“.

Daily Mail precizează că fiica lui Elvis a hotârăt să plece definitiv de lângă soțul său, care era „abuziv“ şi „profita“ cât putea de averea sa, estimată la suma de peste 300 de milioane de dolari. După divorț, Lisa a cerut ca gemenele să fie doar în custodia sa, iar tatăl să le viziteze pe fetițe doar sub monitorizare.

„Lisa s-a săturat de Michael. El a fost abuziv cu ea, dar aceasta este doar o mică parte din probleme şi nu acesta este motivul despărţirii. Motivul principal al divorţului este abuzul financiar, Michael a profitat de averea soţiei sale în ultimii ani şi acest lucru a adus tensiune în mariaj.“, au mai spus sursele pentru Daily Mail.

Fiul s-a împușcat în casă, de față cu iubita

Fiul Lisei Marie Presley a murit în iulie 2020, la vârsta de 27 de ani. S-a împușcat în baie, în timp ce iubita lui era în casă. Un legist a confirmat cauza morții sale ca fiind o sinucidere. Acum a fost lăsat să se odihnească în pace la moșia regelui din Memphis, Tennessee, alături de bunicul său și de alți membri ai familiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre