Simona Ionescu / Redactor Șef

Livia, fosta lui Bordea, făcută praf chiar de prieteni! Adevărul extrem de murdar a ieșit la iveală

Livia, fosta lui Bordea, făcută praf chiar de prieteni! Adevărul extrem de murdar a ieșit la iveală
La mai bine de un an de la despărțire, Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea a ieșit cu declarații incendiare. Bruneta a povestit cât de mult a suferit în cei 11 ani de căsnicie, dar actorii de stand-up, prieteni fostului soț și chiar și finul ei, o contrazic.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia a avut prima declarație după divorțul de comediant. Povestirile tinerei i-au deranjat pe prietenii comediantului, care au pus-o la zid.

Prima persoană care a sărit în apărarea lui Cătălin Bordea a fost colegul și prietenul său, Nelu Cortea, care a făcut-o cu ou și cu oțet pe fosta soție a comediantului. Deși este nașa copilului său, Nelu a povestit cât de mult a suferit Bordea și cât de mult a iubit-o. În timp ce ea, s-ar fi plictisit de atâta bine și atunci a luat-o pe drumuri greșite.

 „Acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul”

„N-ai fost lăsată singură, Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri. E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește. A fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă.

Pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul. Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări, și ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e „singură”. Dar băiatul ăla care stă în fața miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață Balenciagan, nu e tot „singur” pe scenă?

„De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduleț în mașină, ca să meargă să o înveselească, în timp ce ea era în „mărăcini”?”

Nelu Cortea dă de pământ cu fosta soție a lui Bordea

De ce nu zice de toți anii în care el a încercat să o ajute, a rugat-o să meargă la terapie împreună, și ea a renunțat după o singură ședință? De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduletz în mașină, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în „mărăcini”?

De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat 5 luni de acasă, și n-a vrut să te lase singură? Sau că a vrut să plece cu ea în America, dar tot ea a refuzat, și a preferat să rămână „singură” (multzam pentru asta).

„E simplu să minți singur, în fața camerei, fără să îți pună nimeni intrebari. Dar vezi că suntem mulți care știm adevărul”

În schimb, pot să vă zic eu de drumurile spre showuri, când îl vedeam pe Cătălin plângând în hohote, neputincios, neștiind ce să facă ca să îi fie ei bine. Care nu voia să meargă acasă, pentru că știa că ea nu e acolo. Care a făcut și face terapie, ca să își revină după trauma și gaura lăsată de o femeie care își trăia „viața de probă”.

Ea și-a încercat-o acu câteva luni cu „femeia la cratiță” (nu cred că a gătit de 2 ori în ăia 11 ani). Acu și-o încearcă cu victima de „femeie simplă” care e manager la un artist pe care nu îl mai cumpără nimeni pentru că tot ea i-a distrus cariera. E simplu să minți singur, în fața camerei, fără să îți pună nimeni întrebări.

Dar vezi că suntem mulți care știm adevărul. P.S. Chiar am ținut la tine, mi-ai botezat copilul. Am tăcut până acum, dar nu pot să te las să îți bati joc în continuare de un om al cărui cel mai mare păcat a fost că te-a iubit”, a completat el”, a fost mesajul lui Nelu Cortea.

 „Tu mereu ziceai că nu vrei să îi spui asta lui Cătălin”

Nici soția lui Radu Bucălae, Alexandra, n-a putut să reziste după ce a văzut mesajul video al Liviei pe contul de socializare. Odinioară bune prietene, Alexandra a mărturisit că Liviei nu-i plăcea să munceasc, iar accidentul cu tramvaiul s-a petrecut din cauza ei. Mai mult, Alexandra susține că prietenia lor s-a stricat după ce a început să o întrebe ce caută la Spike când iubita lui nu e acasă.

„Nu s-a uitat nimic, Livia! Ba chiar momentele frumoase m-au ajutat să tac până acum. La Racing, tu aveai nevoie de un om, iar eu tocmai îmi dădusem demisia de la un job în care nu mă mai regăseam.

Și începând cu acea perioadă, noi două am vorbit mult despre regăsire, despre scop. Eu îți vorbeam cât de important este să împărtășim aceste gânduri și cu soții noștri, și tu mereu ziceai ca nu vrei să îi spui asta lui Cătălin.

„Și tu ziceai mereu că nu ai chef să muncești”

Îți vorbeam des despre cat de mult îmi doresc sa mă echilibrez profesional și tu mereu ziceai că nu ai această nevoie! Îți propuneam mereu și mai târziu să faci ceva al tău, că asta te va ajuta să îți găsești acel țel în viața. Și tu mereu ziceai că nu ai chef să muncești.

„Tu puneai storyuri cu cana ta pe care scria <<doar fraierii muncesc >>”

Ba chiar, în momentele mele cele mai grele, în care îmi organizam singură nunta, aveam un job foarte solicitant și în același timp niște proceduri medicale care mă făceau să stau pe picioare doar cu Ketonal, și un business la început de drum, tu puneai storyuri cu cana ta pe care scria “doar fraierii muncesc”. Tu, viitoarea mea nașă!

„Când eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă”

Alexandra Bucălae susține că Livia a intrat în tramvai, atunci când a avut accidentul groaznic

Mereu spuneai ca tu nu vrei nici să gătești, ca faci miros in casă. Iar discuțiile tale erau frecvent în ultima perioadă despre ce branduri ți-ai mai cumpărat. Prietenia noastră a început să se dilueze nu când te-ai despărțit de soțul tău, ci cu 2 ani înainte. Când eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă.

„Noi ne-am desprins de tine”

Și când tu ai intrat în tramvai, (nu el în tine, ca tramvaiul are șine și nu deraiase), am venit într-un suflet la tine la spital și am stat cu Radu pe holuri și în frig jumătate de zi. Deși în aceeași perioadă încercai să strici și prietenia soților noștri! Draga mea fostă prietenă, noi toți din jurul tău am făcut terapie și la toți a funcționat. Noi ne-am desprins de tine.

„Nu acoperi o prietenie frumoasă pe care am avut-o la un moment dat, cu aceste meschinării”

Se pare că singura care nu a vrut niciodată să meargă la terapie ai fost tu, și încă nu te-ai desprins de noi, deși tu ai ales să pleci din toate relațiile. Let it go, toți greșim, important e cum ne comportăm după ce greșim.

Nu acoperi o prietenie frumoasă pe care am avut-o la un moment dat, cu aceste meschinării! Sper să îți găsești liniștea și claritatea și să ai încredere că narcisismul se poate repara cumva, cu multă muncă!”, a scris Alexandra, pe pagina sa de Facebook.

„Probabil domnul rapper nu mai are proiecte și nici concerte, mna… aiurea”

În ajutorul lui Bordea a sărit și prietenul Radu Bucălae, care i-a bătut obrazul Liviei, amintindu-i că timp de doi ani el și soția lui au încercat să o ajute, dar aceasta a mințit și a fugit mereu. „Dragă Livia, mi-ai zis atâția ani “Bucălae” și acum îmi spui “Radu”?

În cazul ăsta îți zic si eu Daniela. Dragă Daniela, nici nu știu de unde să încep. Suntem atât de mulți care putem să infirmăm tot ce spui tu încât nu știu la ce să răspund. Aș vrea să pun pauză la fiecare afirmație de-ale tale și să comentăm, ar fi un podcast mișto, dar nu cred că are sens.

Am încercat toți să nu intervenim de-a lungul timpului, că nu vrem să vă facem rău. Probabil domnul rapper nu mai are proiecte și nici concerte, mna… aiurea.

„Oamenii vă judecă pentru felul în care ați gestionat situația, ca cei mai mari lași din țara asta”

Publicul a decis singur cine e vinovat, nu a fost manipulat de cine e mai puternic, nu aveți argumente, nu vreți să recunoașteți că felul în care ați procedat a fost mișelesc și lipsit de coloană vertebrală.

Oamenii nu v-au judecat că v-ați îndrăgostit tu cu Paul (aici e altă discuție care nu mă privește). Oamenii vă judecă pentru felul în care ați gestionat situația, ca cei mai mari lași din țara asta. De ce sunt dur?

„Și nu ne spune nouă că abia după divorț te-ai apropiat de Paul că noi toți ne puneam întrebări de aproape 2 ani și credeam că suntem nebuni”

Radu Bucălae: „Ai fugit de adevăr căutând minciuni care se destrămau”

Pentru că 2 ani am încercat să vă ajutăm (mai ales eu și Alexandra), Bordea a făcut tot posibilul, iar tu ai fugit și mințit mereu motivând că nu îți găsești sinele. Ai fugit de adevăr căutând minciuni care se destrămau.

Și nu ne spune nouă că abia după divorț te-ai apropiat de Paul că noi toți ne puneam întrebări de aproape 2 ani și credeam că suntem nebuni. Și crede-mă că mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi, căci relatările lui nu fac cinste nimănui, nici măcar unui om de joasă speță.

“Didaia” noi nu mai “Rămânem prieteni”

Dacă tot nu ați avut curaj la vremea aia, măcar acum trebuia să taci și să zici „da bă, am fost proști, aia e!”. Încercați să trăiți mai asumat, mai curajos. 

„Îți pare rău” că de la „Zeu” ai ajuns la „Manele manele” și realizezi  că „Dela dela” acest „Scandal” nu mai aveți „Relații cu publicul”. „Tu” crezi că „Salcâmii” ceilalți sunt de vină și asta e trist. „Didaia” noi nu mai „Rămânem prieteni”.

„Bordea era plecat la Craiova după pisici când s-a combinat ea cu Spike. Sau să fi fost America Express”

Ioana State a luat-o la mișto pe fosta lui Bordea…

Și Ioana State, stand-up-eriță celebră, a reacționat la scurt timp după ce au apărut declarațiile Liviei Eftimie despre căsnicia dezastruoasă pe care a avut-o alături de Bordea. Simpatica brunetă a luat-o peste picior, în stilu-i caracteristic. 

„Atât a mințit Livia (a lu’ Spike) și s-a victimizat în «varianta ei» de mai aveam puțin și credeam că Bordea i-a aruncat de fapt pisicii Biancăi de la balcon. Bordea era plecat la Craiova după pisici când s-a combinat ea cu Spike. Său să fi fost America Express”, a scris Ioana State, în mediul online.

„Vorbește despre zdreanța de Livia public”

De data asta, Livia a reacționat imediat și i-a trimis Ioanei un mesaj. „Du-te repede nervoasă la club, la clubul unde am muncit de mi-au sărit capacele. Vorbește despre zdreanța de Livia public, așa cum vrei. Îmi pare rău ca n-am contat deloc, Ioana. Ca tu cu asta ai rămas. Să fii bine.”, a spus fosta soție a lui Bordea. Tânăra însă, i-a replicat imediat tăios. 

„Chestia e că ai contat foarte mult pentru mulți dintre noi de acolo, poate de aici și reacția și dezamăgirea. Nu că ai plecat, ci cum ai făcut-o. Iar acum știi bine că adevărul tău e diferit de realitate… am vorbit poate înaintea altora care ar trebui să spună că nu după divorț ai inceput alta relație, ci cu mult înainte. Nu poți să te miri acum că oamenii reacționează.”, au fost vorbele dure ale Ioanei. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre