Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Dragnea, momente grele în plină stradă. Cum a ajuns fostul lider PSD

Liviu Dragnea, momente grele în plină stradă. Cum a ajuns fostul lider PSD
Părăsit de iubită, cu un partid nou care nu prea e luat în seamă și cu o imagine publică tot mai neinteresantă, Liviu Dragnea pare că e urmărit de momente nefaste.

Recent, în spațiul public au apărut informații alarmante privind starea de sănătate a fostului lider PSD, și momentele grele au continuat pentru acesta, în plină stradă. El a fost surprins de reporterii Gândul. Fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD) și ex-președinte al Camerei Deputaților, tocmai a revenit în țară după ce a fost plecat în străinătate, al având un moment critic pentru sănătate.

Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea a avut probleme serioase. Medicii au intervenit însă la timp și i-au salvat viața. Totul s-a petrecut în străinătate. Surse medicale au declarat jurnaliștilor că Liviu Dragnea ar fi fost internat de urgență, în afara țării. Între timp, acesta a revenit în țară.

Așa cum vă amintiți, în septembrie au apărut primele informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. S-a vorbit despre un posibil atac vascular cerebral și despre o internare de urgență. Ulterior, acesta a negat orice problemă într-o înregistrare video, pe Facebook.

„În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false. Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a transmis Liviu Dragnea, pe contul său de Facebook.

Liviu Dragnea, momente grele în plină stradă

Dragnea a fost surprins în trafic la volanul mașinii sale, un BMW X5, care s-a defectat în timp ce fostul lider PSD se deplasa pe Bulevardul Barbu Văcărescu, din nordul Capitalei, împreună cu fiica sa, Alexandra. Când mașina a ajuns în dreptul Poștei, a început să scoată fum, după ce i s-a încins motorul, pare-se.

Liviu Dragnea și fiica sa, Alexandra, așteptă o nouă mașină cu care să își continue drumul, după ce X5-ul s-a defectat în timp ce rula ( Sursa foto: Gândul)

Liviu Dragnea a fost nevoit să tragă pe dreapta și să ceară ajutor. El a fost „salvat” de un bărbat care a ajuns la fața locului rapid, cu un Bentley, și i-a înmânat cheile mașinii fostului lider PSD. Acesta s-a urcat la volan și a continuat drumul, alături de fiica sa, în timp ce șoferul care a adus Bentley-ul a rămas să aștepte platforma care a preluat BMW-ul.

Ultimele ghinioane din viața lui Liviu Dragnea

Amintim că fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe 27 mai 2019, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El a fost eliberat condiţionat, pe data de 15 iulie 2021. Înainte de condamnare și pe toată durata detenției  a continuat relația cu Irina, iubita sa  mult mai tânără, de care în final s-a despărțit, la scurt timp după ce a fost din nou în libertate.

Ulterior, şi-a lansat un canal de YouTube, pe care prezenta rețete de mâncăruri. Acest proiect nu a avut succesul scontat, Dragnea confruntându-se și cu multe reacții negative.

Sursa foto: Gândul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre