Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Dragnea și-a făcut planul cum să transforme în bani succesul de pe rețelele sociale

Liviu Dragnea și-a făcut planul cum să transforme în bani succesul de pe rețelele sociale
Liviu Dragnea are un succes nebun cu rubrica sa online de gătit. Deși lumea crede că în spatele demersului e o mare strategie de imagine, politicianul susține că totul a pornit de la o glumă cu prietenii. Între timp a ajuns în trending și va face bani din aparițiile sale online.

„Totul a pornit dintr-o glumă. Într-o seară tocmai gătisem ceva foarte bun și glumeam. De aici a pornit acceptul meu de a găti cu un post de televiziune la mine acasă, înainte de Crăciun. Un prieten mi-a spus: N-ai curaj? Eu nu cunosc ce e frica. După aceea, mi-am amenajat un loc în bucătăria mea. Mi-am amenajat un perete, am luat o plită, trebuie să spun, de pe un site, am dat 312 lei pe ea. Am pus-o așa ca să pot sta cu fața”, a povestit Liviu Dragnea în podcastul „În oglindă”.

Dragnea a relatat că a avut cele mai mari emoții în momentul filmării primei rețete, cea din fasole galbenă teci. „Eu, care sunt obișnuit cu televiziunile, cu întrebări și mai bune și violente, am avut emoții”, recunoaște politicianul. Care mai spune însă că orice mâncare face „e bătaie pe ea cu toți cei apropiați care suntem acolo”. Când a postat primul clip în care se arată lumii în calitate de bucătar l-au chinuit toate întrebările existențiale: „Se uită lumea? O să fie lumea interesată? Sunt atâția pe internet care gătesc în regulă. Uite că s-au uitat”.

Dragnea, decis să facă bani din YouTube și TikTok

După succesul înregistrat pe YouTube cu rețetele sale, Liviu Dragnea a debutat și pe TikTok. E gata să facă bani din asta. A făcut deja un prim live, de 5 minute, iar următorul live va fi de 30 de minute. Prin urmare se pregătește să monetizeze succesul de care se bucură.  Primii bani îi va da unei fundații.

„Am rugat pe cineva să completeze formularul pentru YouTube pe numele unei fundații. Orice venituri vor fi, vor fi declarate și impozitate. Nu vreau să fiu răutăcios, dar aș sugera ca anumite televiziuni care au avut mari probleme cu plata taxelor și declararea veniturilor și care au fost mai grijulii, să fie mai atente cu aceste afirmații și să nu mai îmi poarte mie de grijă pentru că eu am adus bani cum nu a adus nimeni în țara asta”, a mai spus Liviu Dragnea în același podcast.

Sursa foto: captură video YouTube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre