Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Teodorescu o să fie tătic. Primele imagini cu soția lui gravidă

Liviu Teodorescu o să fie tătic. Primele imagini cu soția lui gravidă
Au încercat să țină secret lucrul acesta, dar nu le-a mai ieșit. În final, Liviu Teodorescu se laudă că va fi tată și arată primele imagini cu soția sa, Iulia Iacob, însărcinată și cu burtica foarte mare.

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. De mai mulți ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia. Fără ca nimeni să știe, de câteva luni, bucuria lor este fără margini: ei au aflat că vor deveni părinți, pentru prima dată în viață.

 

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit în vara anului 2021, după mai bine de un deceniu de relație. Artistul  s-a confesat, duminică, pe rețelele de socializare. „Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest „Azi” a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este facut de Iulia, care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viată. Suntem fericiți”, a fost mesajul transmis de Liviu Teodorescu.

Copilul nenăscut are deja o primă melodie dedicată

Artistul a compus imediat un cântec pentru minunea i se întâmplă: „Azi, sunt cel mai fericit om din lume,  / Pentru că azi, s-a întâmplat o minune! / Ieri, toate păreau să se dărâme, / Dar azi, sunt cel mai fericit om din lume. / Abia aștept să te văd cum ești, / Fiindcă acum te știu numai din povești, / Poveștile pe care eu și mama ta ni le tot spunem de vreun an și ceva.

Abia aștept să te ating, să te țin în brațe să te simt, / Promit să nu mă supăr dacă o să spui prima dată: mama. / Și sper ca viața să fie cum ne-o dorim, să ne bucurăm de tine până îmbătrânim”.

Liviu Teodorescu a postat pe Instagram primele imagini cu soția sa, Iulia Iacobgravidă. Aceasta încă nu a dezvăluit vestea pe rețelele ei de socializare, ultima imagine cu ea fiind din decembrie, când burtica nu i se vedea deloc. Acest lucru l-a și făcut pe soțul ei să o întrebe, în glumă, dacă nu cumva încearcă să se prezinte „fanilor” încă singură.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre