Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu face glumițe cu Piedone. Nici Piedone nu-l lasă în pace

Liviu Vârciu face glumițe cu Piedone. Nici Piedone nu-l lasă în pace
Pe Liviu Vârciu și pe Cristian Popescu Piedone îi leagă o prietenie veche de mulți ani. Relația dintre cei doi este una deosebită: Liviu Vârciu face glumițe, dar nici Piedone nu-l lasă în pace. Și toate acestea se petrec sub ochii publicului, căci niciunul dintre cei doi nu se ascunde.

În afară de a fi un artist celebru pe plan local, Liviu Vârciu este și un cetățean exemplar. Iar în timpul liber, când vrea să se distreze, face glumițe cu Piedone. Și nici acesta din urmă nu-l lasă în pace. Pe Liviu Vârciu și pe Piedone îi leagă o prietenie veche de mulți ani. 

Replicile dintre cei doi au fost mereu pline de umor, spre deliciul celor care i-au văzut în acțiune. Totul ar fi pornit de la o serie de acte de caritate pe care Liviu Vârciu și Piedone le-au făcut împreună, care ulterior au dus la o prietenie bună, aproape frățească. Cu declarații și tot ce îi șade bine unei astfel de prietenii. 

Piedone: „Atâți ani cât ne-am mâncat amărăciunea”

Dovezile prieteniei dintre Liviu Vârciu și Piedone au fost multe de-a lungul timpului. Spre exemplu, în urmă cu aproape doi ani și jumătate, cei doi au avut un schimb de replici amuzante care a ajuns pe profilul de Instagram al lui Liviu Vârciu: „Sunt aici alături de cel mai bun primar din punctul meu de vedere. Și nu pup pe nimeni în.. că nu am de ce”, a început Vârciu filmulețul în care apar cei doi împreună, la masă.

Pe Piedone și Liviu Vârciu îi leagă o prietenie veche
Sursa: Captură video

Primarul Sectorului 5 a răspuns la provocare. „Atâți ani cât ne-am mâncat amărăciunea…El, vedeta pe care întotdeauna am apreciat-o; eu, nicio vedetă și el nu m-a apreciat și m-a criticat. Eu îl iubesc, el nu mă iubește”, a răspuns comic și Cristian Popescu Piedone.

Însă Vârciu i-a replicat imediat: „Și eu te iubesc! Dar haideți, vă rog, domnule primar, să nu intrăm în sentimente.”

„Lumea știe că noi ne înjurăm, dar ne iubim în același timp”, a continuat Piedone.

Piedone vrea piesă cu Liviu Vârciu 

Schimbul amuzant de replici dintre cei doi a continuat în același stil, cu Piedone chiar recunoscând că își dorește să lanseze o piesă cu cântărețul: „Te provoc de 25 de ani, băi boule, faci măi și cu mine melodia aia? LP…”, i-a mai spus Piedone. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu)

„Da, nu mai există LA (trupa din care a făcut Vârciu parte n.r), există LP, de la Liviu și Piedone”, a spus și Vârciu, într-o notă amuzantă. „Urmează o piesă până la Revelion, sau după Revelion. Până la Sf. Ion. Te blestem, de data asta!”, a fost schimbul de replici dintre cei doi. 

Liviu Vârciu, animat de civism în plină precampanie 

Recent, Liviu Vârciu a fost cuprins și de un adevărat civism pe Instagram, în plină precampanie electorală. În contextul în care mulți se dau peste cap să-l convingă pe Piedone să se retragă din lupta pentru Primăria Capitalei, Liviu Vârciu îndeamnă oamenii să meargă la vot: „E o situație, nu vă mint și cu sectoarele astea din București. Avem nevoie de un primar. De un primar capabil! Ideea e să ieșim la vot! Că votăm sau nu cu Piedone, trebuie să ieșim la vot! Da!”, a transmis cântărețul pe Instagram într-un video la care l-a etichetat pe Cristian Popescu Piedone. 

Și nici nu e de mirare că Liviu Vârciu își sprijină prietenul, căci a și declarat în trecut ce părere are despre competențele lui Piedone: „Pentru mine este un om inteligent care a făcut lucruri pentru un sector. Îmi pare rău că nu stau și eu în sectorul ăla”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre