Simona Ionescu / Redactor Șef

Piedone vrea să cucerească electoratul PNL. Le-a scris liberalilor o epistolă „istorică”

Piedone vrea să cucerească electoratul PNL. Le-a scris liberalilor o epistolă „istorică”
Cristian Popescu Piedone nu se lasă și recent a scris câteva rânduri celebri familii Brătianu în care i-a asigurat de respectul său. Primarul sectorului 5 vrea să intre în grațiile electoratului PNL.

Cristian Popescu Piedone i-a spus familiei Brătianu că „PNL uneltește împotriva oamenilor buni din București și din țara larg”. Piedone l-a luat în colimator și pe Nicușor Dan. Primarul sectorului 5 e decis să lupte cu toate armele ca să câștige postul de primar general al Capitalei. În acest moment, Piedone se află în competiție electorală cu Nicușor Dan și dr. Cătălin Cîrstoiu.

„Știu cât ați luptat pentru România liberă”

PNL, cel mai important donator al campaniei de cerșetorie inițiată de leneșul orașului! Mult stimată familie Brătianu, respect nemărginit din partea primarului Cristian Victor Popescu Piedone🇹🇩! Știu ce ați făcut pentru țară! Știu cât ați luptat pentru România liberă, independentă și întreagă! Știu câte ați vrut să faceți pentru țară, știu cât de mult ați iubit-o! Ion C. Brătianu,  Ion I.C. Brătianu, Constantin I.C. Brătianu, Dimitrie Brătianu, Constantin I. Brătianu, mult stimată familie Brătianu.

„Traiul românilor salariați și traiul românilor pensionați, după trei-patru decenii de muncă, nu este decent”

Acum, în anul 2024, eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, vă scriu aceste rânduri, împăcat sufletește, să știți și Domniile Voastre care este adevărul cel adevărat din sfânta noastră țară, România!

Excelențele Voastre, traiul românilor salariați și traiul românilor pensionați, după trei-patru decenii de muncă, nu este decent!

Excelențele Voastre, la doar câțiva ani trecuți după Centenar, vă anunț că Partidul Național Liberal uneltește împotriva oamenilor buni din București și din țara largă, deopotrivă!

Excelențele Voastre, partidul dumneavoastră a pus biruri grele pe popor, a scumpit creditele bancare, a mâhnit și a mințit oamenii de afaceri!

Excelențele Voastre, Astăzi, pentru oamenii buni ai României, partidul național liberal nu mai are nici măcar litere mari în acronim!

„Liberalii de azi au păcălit bucureștenii cu cel mai leneș primar din istoria Capitalei!”

Ion C. Brătianu

Excelențele Voastre, Ion C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu, mult stimată familie Brătianu,

liberalii de astăzi au păcălit bucureștenii cu cel mai leneș primar din istoria Capitalei! Un primar ageamiu, mincinos, procesoman și arogant, care nu nu a realizat absolut nimic pentru oraș și pentru cetățeni!

Excelențele Voastre, liberalii de astăzi vor să păcălească oamenii buni din București, încă patru ani, tot cu Nicușor Dan. De data aceasta, însă, au ales să-și sprijine leneșul prin cea mai mârșavă rețetă politică aplicată oamenilor buni din București și puținilor liberali autentici supraviețuitori în partid: simularea participării la alegerile locale din 9 iunie!

Au luat un profan de prin județul vecin și l-au scos la plimbare prin București, îmbrăcat în geacă roșie și tricou liberal. I-au arătat metroul și Calea Victoriei, l-au pus să râdă în trei poze și să declare că e bun la polonic și are în sânge spirit de RATATouille. Ei bine, acest profan candidat  FALS la Primăria Capitalei este cadoul liberalilor pentru Nicușor Dan!

„Acesta este planul mârșav al partidului dumneavoastră”

Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, Vremelnicii lideri liberali sunt cei mai importanți donatori ai campaniei de cerșetorie inițiată de leneșul orașului, Nicușor Dan. Îi donează un candidat fals pe buletinul de vot și îl ajută, astfel, să aibă șanse reale pentru încă patru ani la cârma Bucureștiului!

Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, Acesta este planul mârșav al partidului dumneavoastră pentru oameni buni din București: Nicușor Dan, susținut de liberali prin falsa candidatură a profanului din Mogoșoaia!

Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, cu respect, vă anunț că oamenii buni din București nu se mai lasă umiliți și păcăliți de către vremelnicii care v-au invadat partidul!

Excelențele Voastre, mult stimată familie Brătianu,

eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, împreună cu oamenii buni, vom avea grijă de capitala sfintei noastre țări și de poporul nostru, deopotrivă! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”, a fost mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre