Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrei Chiliman și Adina Vălean se alătură PNL în lupta împotriva lui Clotilde Armand

Andrei Chiliman și Adina Vălean se alătură PNL în lupta împotriva lui Clotilde Armand
Andrei Chiliman revină în forță în politică. După 11 ani de absență, revine în PNL. Se prevede o luptă aprigă.

Andrei Chiliman a întărit rândurile PNL filiala sectorului 1. Liberalii l-au primit cu brațele deschise pe fostul primar al sectorului, considerat unul dintre cei mai buni pe care i-a avut Bucureștiul. Începe lupta!

„Este un om de o valoare incontestabilă”

Totodată, filiala PNL sector 1 l-a anunțat și pe cel care se va „bate” în alegeri. Candidatul la primăria sectorului 1, George Tuță este noul președinte al organizației.

Acesta a avut doar cuvinte de laudă pentru Andrei Chiliman și a menționat că reîntoarcerea acestuia în PNL „este un moment de mare importanță pentru noi. Este un om de o valoare incontestabilă, care a acceptat să revină în rândurile noastre după o perioadă de unsprezece ani”. George Tuță i-a adus mulțumiri lui Andrei Chiliman pentru „încrederea acordată și sprijinul său necondiționat în demersurile noastre pentru a readuce Sectorul 1 la statutul de Capitală a Capitalei, după patru ani dezastruoși pentru locuitorii lui”.

„Odată cu Andrei Chiliman, filiala Sector 1 și-a mai întărit echipa”

Adina Vălean s-a reîntors în PNL

Odată cu revenirea lui Andrei Chiliman pe scena politică, peneliștii sunt de părere că s-a transmis un semnal puternic de unitate și susținere. Echipa condusă de George Tuță își dorește c alături de fostul primar al sectorului 1 în perioada 2004-2015 să fie continuate cele mai bune proiecte.

„Sunt aici pentru a îl susține pe George și echipa pe care o va avea la Sectorul 1. Îi acord tot sprijinul meu”

Odată cu Andrei Chiliman, filiala Sector 1 mai are încă un om de încredere. E vorba de Adina Vălean, comisar european pentru transporturi. Aceasta s-a înscris în PNL în anul 1999, pentru a contribui cu expertiza sa la reconstrucția proiectului Sectorul 1, Capitala Capitalei. Acum, Adina Vălean, a anunțat revenirea în filială „Sunt aici pentru a îl susține pe George și echipa pe care o va avea la Sectorul 1. Îi acord tot sprijinul meu și îi doresc succes”, a declarat Adina Vălean.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre