Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Almășan nu cedează averea lui Victor Socaciu. Va lupta până la ultimul leu

Marina Almășan nu cedează averea lui Victor Socaciu. Va lupta până la ultimul leu
În urmă cu doi ani, Victor Socaciu se stingea din cauza mai multor probleme de sănătate cu care se confrunta. Așa cum se știe, artistul a fost căsătorit mulți ani cu realizatoarea tv Marina Almășan și au împreună un băiat. Victor Socaciu s-a recăsătorit, iar acum urmașii se confruntă cu probleme. Pentru vedeta de televiziune Marina Almășan, decesul fostului soț a adus o serie de situații neplăcute.

Marina Almășan nu cedează averea lui Victor Socaciu, fostul ei soț și tatăl unicului ei fiu, Victoraș. Vedeta recunoaște că luptă până la ultimul leu ce i se cuvine de drept. În exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marina Almășan a dezvăluit ce s-a întâmplat după moartea cunoscutului artist. Victor Socaciu s-a stins din viață acum mai bine de doi ani.

După acest lucru însă au urmat procese de partaj. Vedeta de televiziune a avut o singură pretenție, iar aceasta încă nu s-a soluționat. Are însă de partea ei un aliat de nădejde: pe fiul ei și al lui Socaciu, Victoraș.

Marina Almășan a mărturisit că ea nu a vrut niciun ban din averea fostului ei soț, ci doar drepturile de autor ce  consideră că i se cuvin, pe melodiile pe care acesta le-a compus în perioada când formau un cuplu. Miza cea mai mare ar fi melodia „Lângă inimă îmi stai”, care ar fi fost compusă chiar pentru vedeta TVR. Fiul vedetei, Victoraș, a reprezentat interesele familiei în procesul moștenirii averii tatălui său, Victor Socaciu. Cunoscutul artist mai avea două fiice, Iulia Ana și Ana Maria.

Marina Almășan nu cedează averea lui Victor Socaciu

Victoraș Socaciu, pe de o parte, surorile lui vitrege și mama lor, pe de cealaltă parte, au tranșat în instanță moștenirea lăsată în urmă de regretatul artist.  Marina Almășan a detaliat în emisiune de ce nu s-a dus ea însăși la proces.

„Eu i-am spus fiului meu că el este un adult responsabil și va participa la tot ceea ce înseamnă împărțiri, moșteniri. Pe mine nu mă interesează… decât eventual să ne luăm drepturile pe cântecele pe care Victor le-a compus în perioada în care era cu mine. Victor s-a ocupat de prezența la procese, la împărțeli. El și celelalte două surori au primit ceea ce li se cuvenea prin lege”, a declarata vedeta.

„Vreau să mă rup, să mă distanțez de trecut”

Marian Almășan este nemulțumită de faptul că „drepturile concrete vor veni peste ceva timp”. Deși ei i s-a părut incorectă decizia instanței, din moment ce fiul ei, Victoraș, a acceptat și a spus că nu este nimic, că va primi ceea ce i se cuvine „când va fi și asta e”, a acceptat și ea situația.

Marina Almășan are grijă de siluetă în sala de fitness (Facebook)

Marina Almășan a vorbit și despre faptul că a fost deranjată de zvonurile că divorțul lor i se datorează ei exclusiv. În repetate rânduri a avut declarații publice pe acest subiect. Acum, la doi ani după decesul artistului, Marian Almășan susține: „vreau să mă rup, să mă distanțez de trecut”.

Pe rețelele sociale vedeta TV este foarte activă și prezintă, deseori, momente din activitățile ei zilnice. Săptămâna aceasta le-a arătat fanilor cine este hair stylista sa, dar și cum are grijă de sănătate și de siluetă în sala de fitness.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre