Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu, mesaj cu cristale Swarowsky pentru iubita lui de ziua de naștere. Cum a reacționat Anda

Liviu Vârciu, mesaj cu cristale Swarowsky pentru iubita lui de ziua de naștere. Cum a reacționat Anda
Iubita lui Liviu Vârciu, singura femeie care l-a suportat, așa cum îi place să spună, a împlinit 32 de ani. Ce cadou i-a făcut artistul.

Pentru ziua de naștere a iubitei sale, Liviu Vârciu s-a întrecut pe sine. E ceva de neuitat.

Liviu Vârciu, mesaj cu cristale Swarowsky pentru iubita lui de ziua de naștere. Cum a reacționat Anda

Pentru ziua de naștere a iubitei sale, Liviu Vârciu a cumpărat un dar cu totul ieșit din comun pentru femeia care i-a dăruit două comori. Și, în stilu-i caracteristic, i-a făcut o surpriză inedită brunetei. Liviu a reușit să se organizeze așa cum scrie la carte, iar la 12 noaptea, i-a oferit frumoasei Anda un buchet mare de flori și o bijuterie cu zodia ei, Berbec.

Doar că aceasta a părut puțin indiferentă, iar Liviu a vrut să știe dacă a fost mulțumită sau nu: „La mulți ani, tu, iubire. Ce, nu-ți place cadoul după față!? E Berbec, zodia ta”.

A mea pentru totdeauna

La scurt timp, prezentatorul a scos cadoul adevărat pe care i l-a oferit cu mult drag iubitei sale. E vorba de o sticlă uriașă de șampanie, inscripționată cu numele Andei Călin, vârsta împlinită și un mesaj care spune totul despre relația dintre cei doi, scris cu cristale Swarovski. Abia atunci s-a văzut bucuria pe chipul mamei copiilor lui Liviu.

„Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una…”

Cu câteva luni în urmă, Liviu a spus în emisiunea lui Dan Capatos tot ce simte pentru Anda. „Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte.

Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos. Avem cinci ani de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu mă înșală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una… Ea a mea, am găsit-o, e frumoasă. Noi am avut foarte multe cumpene de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Noi nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto:

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre