Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu, răsfăț uriaș în locuința sa. Ce se ascunde în subsolul casei

Liviu Vârciu, răsfăț uriaș în locuința sa. Ce se ascunde în subsolul casei
Ani buni Liviu Vârciu a stat într-un apartament din Dristor, pe care l-a achiziționat cu un credit. Acum, e boier.

Viața lui Liviu Vârciu n-a fost doar lapte și miere și i-a fost extrem de greu când a avut probleme cu banii. Acum, toate relele au fost date uitării.

Liviu Vârciu, răsfăț uriaș în locuința sa. Ce se ascunde în subsolul casei

Liviu Vârciu e acum un bărbat fericit. Are o carieră la care mulți visează, este tătic de trei ori și are o soție care le dă clasă multor femei. Motiv pentru care a devenit extrem de responsabil. După patru ani în care a făcut eforturi uriașe să-și termine casa, a venit și momentul în care să stea liniștit și să se relaxeze.

Liviu e extrem de mândru de rezultatele muncii lui și le-a arătat recent și internauților cum e să trăiești în lux. E adevărat că s-au investit sute de mii de euro, dar a meritat. Căsuța lui Vârciu are trei etaje și cinci dormitoare, amenajate ca în reviste, iar la subsol și-a îndeplinit un mare vis și a făcut o sală de cinema, cu opt locuri. Bineînțeles că din casă nu lipsește nici jacuzzi, un lucru la care a visat mult timp.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a declarat artistul.

Cine a sărit în ajutorul lui

Ca să faci o asemenea casă nu e ușor deloc, iar când  a avut nevoie de sprijin, cel care i-a sărit imediat în ajutor a fost tăticuțul lui, nea Mărin. Acesta a scos din buzunar 50.000 de euro și i-a dat băiatului pe care-l iubește enorm.

“M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Liviu cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre