Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu și primarul sectorului 5, Piedone, au dat vestea cea mare. Ce au pus la cale

Liviu Vârciu și primarul sectorului 5, Piedone, au dat vestea cea mare. Ce au pus la cale
Prieten de ani buni cu primarul Piedone, Liviu Vârciu a cedat, în sfârșit, insistențelor acestuia. Surpriză inedită de sărbători.

Liviu Vârciu și Piedone se cunosc de o viață și anul acesta au planuri mari. Le-au spus fanilor la ce s-au gândit.

Liviu Vârciu și primarul sectorului 5, Piedone, au dat vestea cea mare. Ce au pus la cale

Primarul sectorului 5, Piedone și Liviu Vârciu, pe care care îi leagă o prietenie de 25 de ani, au ieșit la o mică distracție. Prezentatorul n-a putut să rateze ocazia și făcut un filmuleț pe care l-a postat pe contul său de socializare. Dialogul dintre cei doi i-a distrat pe fanii acestora. Vedetele și-au făcut complimente, dar s-au și tachinat în stilul caracteristic.

„Lumea știe că noi ne înjurăm, dar ne iubim în același timp”

„Sunt aici alături de cel mai bun primar din punctul meu de vedere. Și nu pup pe nimeni în.. că nu am de ce. (…) Lumea știe că noi ne înjurăm, dar ne iubim în același timp”, au fost cuvintele cu care Liviu a început discuția. Bineînțeles că replica lui Piedone a fost la fel de savuroasă: „Atâți ani cât ne-am mâncat amărăciunea…El, vedeta pe care întotdeauna am apreciat-o; eu, nicio vedetă și el nu m-a apreciat și m-a criticat. Eu îl iubesc, el nu mă iubește”.

„Te provoc de 25 de ani, măi boule”

Printre glume, Piedone și-a spus oful, ca să știe toată lumea. Liviu i-a tot promis că vor face o piesă împreună, dar până acum nu s-a ținut de cuvânt. „Te provoc de 25 de ani, băi boule, faci măi și cu mine melodia aia? LP…”, s-a plâns primarul sectorului 5. Pus în asemenea situație, Liviu a cedat.

Cei doi au promis că melodia va ieși în curând, dacă nu până de Revelion, sigur până la sfântul Ion. „Da, nu mai există LA, există LP, de la Liviu și Piedone”, a spus și Vârciu, într-o notă amuzantă. Dacă nu va avea parte de blestemele primarului: „Urmează o piesă până la Revelion, sau după Revelion. Până la Sf. Ion. Te blestem, de data asta!”.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre