Jucăm la nuntă. Iubita lui Liviu Vârciu a dat din casă

Jucăm la nuntă. Iubita lui Liviu Vârciu a dat din casă
Și-au văzut visul cu ochii și i-au făcut moștenitorului cel mai frumos botez. Acum, Liviu Vârciu și Anda Călin se gândesc la nuntă.

De cinci ani trăiesc au o relație frumoasă și a venit momentul să devină soț și soție cu acte în regulă. Liviu Vârciu și Anda Călin vorbesc de pasul cel mare.

Jucăm la nuntă. Iubita lui Liviu Vârciu a dat din casă

Liviu Vârciu și frumoasa lui iubită, Anda Călin sunt gata să treacă la următoare etapă a vieții. Iar Liviu își dorește ca nunta lor să fie una restrânsă, doar cu prieteni și familie, pentru a trăi acel moment așa cum se cuvine.

„Va fi doar cu noi doi”

„Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva. Va fi doar cu noi doi și, eventual martorii, un preot și un fotograf. Atât. Ar fi fost culmea să îi fac fetiței un eveniment mare și lui Matei nu, să fie marginalizat. Merita același lucru pe care l-am făcut și la Anastasia”, a mărturisit Anda Călin.

„E cea mai inteligentă femeie pe care am văzut-o în viața mea”

Chiar dacă pare greu de crezut, Liviu Vârciu s-a cumințit. Anda a știut ce să facă ca să devină bărbat de casă, iar vedeta are doar cuvinte de laudă pentru ea. În plus, acesta a declarat că în ultima vreme a mai început și bruneta să lase de la ea, ceea ce îl bucură enorm.

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim. Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune „Băi mamă, prea o…”. De un an de zile am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam.”, a spus simpaticul Vârciu.

Sursă foto: instagram