Un botez de 100.000 de euro. Vedetele n-au fost zgârcite cu simpaticul Liviu Vârciu

Un botez de 100.000 de euro. Vedetele n-au fost zgârcite cu simpaticul Liviu Vârciu
Liviu Vârciu și iubita lui, Anda, și-au văzut visul cu ochii. Au dat o petrecere de zile mari ca să marcheze botezul micuțului lor.

Liviu Vârciu nu s-a uitat la bani, iar petrecerea de botez a fiului său a fost un moment pe care nici un invitat nu-l va uita.

Un botez de 100.000 de euro. Vedetele n-au fost zgârcite

Cel mic a fost creștinat anul trecut, părinții având lângă ei puține persoane din cauza pandemiei de coronavirus. Acum însă, nimeni nu l-a mai oprit să-și cheme cei mai buni prieteni și colegi de breaslă pentru o petrecere de pomină. Cei care s-au bucurat alături de vedetă au fost Andrei Ștefănescu, Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și lista continuă.

Câștigătoarea X Factor a întreținut atmosfera

Unul dintre cele mai frumoase momente a fost cel în care a urcat pe scenă talentata Bella Santiago, câștigătoarea X Factor. Pe de altă parte, Jean de la Craiova i-a făcut pe toți invitații să se ridice de la mese. Sursele spun că darul a început de la 300 de euro.

Invitații au fost extrem de darnici și se aude că la final, Liviu și iubita sa ar fi rămas cu 100.000 de euro în buzunar. Pe de altă parte însă, Liviu a fost norocos pentru că a primit reduceri de la restaurant, iar focul de artificii a fost din partea casei. Cât privește meniul, invitații s-au delectat cu aperitiv, pește, mill grill și un candy bar.

Liviu a dat vestea cea mare: se va ocupa de LA

Liviu și iubita lui au ales ca nașii să fie aceeași care i-au creștinat fetița. „Nașii sunt niste prieteni de-ai noștri foarte buni, ne știm de mulți ani. Am zis că ei vor fi nașii nostri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători. Îmi doream foarte tare si un băiețel. Nu am programat nimic, cum nu am programat-o nici pe Anastasia.”, a spus artistul.

Pe de altă parte, Liviu le-a dat și o veste bună fanilor: se va ocupa de trupa LA. „Mergem acolo unde suntem chemați. Lumea se bucură să ne vadă, chiar dacă în trupă mai sunt doar eu și Adi.”, a spus simpaticul Vârciu.

Sursă foto: instagram