Simona Ionescu / Redactor Șef

Locuința lui Johnny Depp a fost invadată. Intrusul și-a făcut duș în casa actorului

Locuința lui Johnny Depp a fost invadată. Intrusul și-a făcut duș în casa actorului
Dacă scandalurile în care a fost implicat în ultima vreme nu îi erau de ajuns, Johnny Depp se află din nou în mijlocul unei controverse.

Locuința lui Johnny Depp a fost invadată de un om fără adăpost. Intrusul și-a făcut duș în casa actorului și apoi și-a turnat să bea răcoritoare.

I-a spart casa și a fugit la duș

Locuința lui Johnny Depp a fost invadată. Poliția ar fi fost chemată de un vecin al actorului. Acesta a spus că a văzut intrusul în grădina de lângă piscina lui Johnny Depp. Bărbatul se strecura prin spatele casei.

Atunci când vecinul actorului l-a confruntat pe intrus, acesta a fugit sărind peste o poartă. Prin urmare, acesta a ajuns și mai aproape de casa vedetei. 

La scurt timp, echipa de securitate a lui Johnny Depp a făcut un al doilea apel către poliție, alertând că un intrus este în interiorul casei actorului. Atunci când autoritățile au sosit la fața locului, bărbatul s fost găsit în baie. Intrusul făcea un duș, refuzând să iasă din casă.

Pentru a-l aresta, organele de poliție au spart ușa băii în care se afla. Intrusul ar fi intrat, de asemenea, în dulapul de băuturi al lui Depp și și-a făcut de băut. El a fost acuzat de vandalism grav, din cauza unei uși deteriorate în casă, relatează presa internațională.

Procesul lui Johnny Depp

Se întâmplă după ce avocații actorului au apărut în instanță, cerând permisiunea de a face apel la o hotărâre a Înaltei Curți conform căreia el a agresat-o pe fosta soție Amber Heard și i-a pus viața în pericol.

Johnny Depp cere Curții de Apel să ordone rejudecarea cererii sale de calomnie împotriva The Sun. Ziarul britanic îl calificase pe actor drept „bătăuș de soție” într-un articol publicat în 2018.

După un proces de trei săptămâni în iulie anul trecut, domnul judecător Nicol a decis că Depp, în vârstă de 57 de ani, a atacat-o pe doamna Heard, în vârstă de 34 de ani în repetate rânduri și i-a pus viața în pericol. Judecătorul a constatat că o rubrică din aprilie 2018, care îl numea pe Depp „bătăuș de soție”, era „substanțial adevărată”.

Însă, actorul susține că „nu a primit un proces echitabil”. El a solicitat permisiunea de a face recurs împotriva hotărârii la Curțile Regale de Justiție din Londra, joi.

În timpul cererii, avocații săi au spus că afirmația lui Amber conform căreia ea i-a oferit un acord de divorț în valoare de 7 milioane de dolari (5,5 milioane de lire sterline) în scopuri caritabile a fost marcată drept o „minciună calculată și manipulatoare”. Depp așteaptă în continuare rezultatul cererii sale.

Doctorița Flavia Groșan, în gura lui Cristian Tudor Popescu și Mugur Mihăescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre