Simona Ionescu / Redactor Șef

Logodnicul Andei Adam, la tribunal. Cine l-a dat în judecată

Logodnicul Andei Adam, la tribunal. Cine l-a dat în judecată
Yosif Mohaci, viitorul soț al Andei Adam, a avut o viață cu suișuri și coborâșuri. Cu ce probleme s-a confruntat.

A făcut cea mai frumoasă cerere în căsătorie, însă trecutul l-a ajuns pe iubitul Andei Adam.

Iubitul Andei Adam, la tribunal. Cine l-a dat în judecată

Anda Adam este cu un picior în Rai după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul său. Vedeta și-a ales ce a fost mai bun, însă și Yosuf a trecut prin mari dificultăți financiare cu câțiva ani în urmă. Acesta a ajuns chiar la tribunal, ba chiar a fost executat silit. Motivul? A împrumutat bani de la cineva și a girat cu un imobil pentru un împrumut de 100.000 de dolari. Se pare că acesta nu a putut să mai plătească, iar dosarul a ajuns la un birou de executori judecătorești care l-a acționat în judecată.

Anda Adam, vacanță cu surprize

Problemele financiare au fost date uitării, pentru că acum afaceristului îi merge bine pe toate planurile. Și pentru că e îndrăgostit lulea de cântăreață, a pus la cale o vacanță surpriză. A dus-o în Cappadocia și a cerut-o și în căsătorie. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză!

Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a asezat în genunchi și m-a intrebat dacă vreau să fiu soția lui”, a declarat vedeta, în culmea fericirii.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre