Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza a spus adevărul. Acest bărbat este slăbiciunea ei. Și nu e soțul

Loredana Groza a spus adevărul. Acest bărbat este slăbiciunea ei. Și nu e soțul
Una dintre cele mai apreciate vedete ale României, Loredana Groza a vorbit despre cel mai important bărbat din viața ei.

Este atât de mândră de acest om încât vrea să spună întregii lumii. Loredana Groza face plecăciuni în fața lui.

Loredana Groza a spus adevărul. Acest bărbat este slăbiciunea ei. Și nu e soțul

Când vine vorba de tatăl ei, Loredana Groza devine extrem de sensibilă. Îl numește „bărbatul cel mai tare din viața mea” și e extrem de mândră pentru că a scris o carte care fi ecranizată curând.

„Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a declarat Loredana Groza, în emisiunea lui Dan Capatos.

Tatăl vedetei face parte din Uniunea Scriitorilor

Loredana s-a născut în Onești, mama sa fiind învățătoare, iar tatăl, David Groza, care a lucrat în domeniul confecțiilor, este scriitor și face parte și din Uniunea Scriitorilor. De asemenea, cu ani în urmă, el a decis să candideze la Consiliul Local Onești.  „Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor”, a povestit Lori cu ceva timp în urmă.

„Pentru a primi o păpușă, trebuia să fiu cuminte și să învăț bine”

Chiar dacă banii nu erau întotdeauna cât ar fi trebuit, Loredana spune că a avut o copilărie minunată, iar părinții făceau tot ce le-a stat în putință să-i cumpere tot ce-și dorea. Exista însă și o condiție: să învețe bine. „Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, a mai povestit vedeta.

Ce sfat important i-a dat Vasile Groza cântăreței

Într-un interviu la Antena 3, Vasile Groza a vorbit despre cât de mândru este de fiica lui, dar și care este cel mai bun sfat pe care i l-au dat părinții. „Şi-a clădit singură succesul, noi doar o susţinem. Loredana şi cu mine suntem deseori pe aceeaşi lungime de undă.

Cel mai important sfat pe care i l-am dat a fost să dea Bună ziua şi să nu uite de unde a plecat. Sunt mândru de copiii şi de nepoţii mei. (…) Nu pot să spun că am pus vreo pilă pentru ea, ea şi-a făcut singură zidul succesului, pentru că i-a dat Dumnezeu şi frumuseţe, şi voce, şi creieraş”, a mărturisit acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre