Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza, amintiri din tinerețe: „Ce făceam în anii ’80, când nici nu auzisem că există așa ceva?” Mulți îi dau dreptate”

Loredana Groza, amintiri din tinerețe: „Ce făceam în anii ’80, când nici nu auzisem că există așa ceva?” Mulți îi dau dreptate”
Când vine vorba de imaginea ei și sănătate, Loredana Groza nu face rabat. Iată cum se descurcă în această vară.

Pentru Loredana Groza nimic nu e mai important ca vocea și are mare grijă să nu răcească. Vedeta a luat niște decizii drastice.

Loredana Groza a dat aerul condiționat pe evantai. Vedeta nu mai vorbește nici la telefon

Începutul acestei veri n-a fost deloc pe placul Loredanei Groza. Vedeta a stat prea mult în aer condiționat și a avut mari probleme, așa că a decis să nu-l mai folosească. În schimb, artista spune că și-a cumpărat evantai și se simte mult mai în siguranță. “Aerul condiționat, dragii mei, m-a făcut praf vara asta. Nu cred că sunt singura.

Nu putem să trăim, din păcate, ne-am obișnuit. Mă gândeam ce făceam în anii ’80, când nici nu auzisem că există așa ceva și acum nu mai putem să trăim fără asta. Deci, orice învăț are un dezvăț și dacă tot trebuie să facem economie, am înțeles, la orice. Acesta este un lucru bun pentru că eu cred că risipim prea mult și suntem prea răsfățați de tot sistemul acesta în care am crescut și am trăit.

Este bine să mai închidem puțin robinetul și să înțelegem că nu trăim singuri, trăim în comunitate și că suntem toți conectați. Oricât am vrea să spunem că nu, noi suntem, de fapt, o mare familie. Este bine să înțelegem lucrul acesta. Să stingeți lumina, să dați mai încet aerul condiționat sau să vă învățați să trăiți fără aer condiționat. Eu încerc, să știi. Mi-am luat evantai.”, a spus artista pentru Ego.

A renunțat la toate lucrurile nocive

De asemenea, Lori cântă foarte mult, uneori având și patru concerte pe zi așa, că pentru a-și menaja vocea, evită să mai vorbească și la telefon. “Pentru mine, vocea este o ființă în sine și trebuie să o tratez cu cel mai mare respect, pentru că, altfel, ea te trădează. Este ca o femeie superbă, care poate oricând să plece și să îți închidă ușa în nas.

Trebuie să am mare grijă, mai ales pentru că concertele mele sunt foarte multe, cânt o oră jumătate, două ore, uneori am patru concerte pe zi, plus deplasări, aer condiționat, efort fizic. Nu am foarte mult timp să mă recuperez, sunt ca un sportiv de performanță care în fiecare zi trebuie să concureze pentru olimpiadă, pentru că, pentru mine orice concert este important, chit că este la Urlații din Deal sau la New York, în Manhattan.

Am aceeași implicare și dăruire pentru fiecare. În perioada foarte scurtă în care nu am timp nici să dorm uneori, încerc să îmi menajez vocea nevorbind sau nepierzând timpul la telefon. Gossip things, nu. Am uitat de mult chestia asta, fără bârfe, fără ore pierdute la telefon.”, a mai spus artista.

Nu bea băuturi reci și nu pierde nopțile

Dar asta nu e tot, pentru că Loredana care e o perfecționistă, nu bea băuturi reci și nu pierde nopțile. “Întotdeauna încerc, în fiecare secundă, să fac ceva în folosul meu, al celor din jurul meu, să scriu un cântec, să pregătesc un show, să îmi creez următorul costum de spectacol.

Astăzi m-am machiat, m-am pieptănat singură în timp record pentru că am avut și alte chestii de dimineață de făcut. Fiecare secundă este foarte bine împărțită, nopțile nu le pierd, nu beau rece, nu vorbesc prostii. (râde) Vocea, astfel nu ai cum să o păstrezi și nu ai cum să faci performantă.”, s-a destăinuit blonda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre