Simona Ionescu / Redactor Șef

Lovitură! Anna Lesko, în videoclipul lui Jennifer Lopez devenit viral

Lovitură! Anna Lesko, în videoclipul lui Jennifer Lopez devenit viral
Jennifer Lopez a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip în care apar mai multe persoane care dansează pe piesa ei. Surpriză! Anna Lesko este printre ele.

După lansarea „Pa’Ti”, oameni din toate colțurile lumii au realizat un dans pe refrenul piesei, postând pe platforma TikTok. Utilizatorii rețelei s-au întrecut care mai de care în dansuri inedite.

Cum a ajuns Anna Lesko virală

Anna Lesko se numără printre cei care au dansat pe „Pa’Ti”, așadar, apare în videoclipul distribuit de către Jennifer Lopez. Pentru piesa pe care a realizat-o în colaborare cu Maluma, s-a creat o compilație cu toate „challange-urile” adunate de pe TikTok.

Îndrăgostită de gătit, Anna Lesko apare în videoclipul artistei în timp ce frământă aluatul și dansează. Imaginile cu artista din Republica Moldova au fost inserate la momentul 0:56 al clipului. 

Videoclipul cu provocarea de pe TikTok este deja celebru peste tot în lume

Videoclipul în care apar oameni din toate colțurile lumii a fost încărcat pe Youtube în data de 7 noiembrie și a strâns deja 220 de milioane de vizualizări.

Dansurile și provocările de pe platforma TikTok ajung destul de rapid populare peste tot în lume. Dansul făcut de Anna Lesko a fost îndrăgit de oamenii de peste hotare, prezentând imaginea femeii perfecte, pe care orice bărbat își dorește să o găsească acasă atunci când vine de la muncă. Frumoasă din cale afară, îmbrăcată provocator și frământând aluatul ca o femeie de casă exemplară, acesta e visul multor bărbați. Iar Anna Lesko a dat lovitura cu ideea ei de filmare, care a plăcut teribil echipei lui JoLo.

Vulpița a izbucnit în lacrimi. Ce cadou uimitor au primit soții Stegaru!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre