Simona Ionescu / Redactor Șef

Lovitură de teatru în despărțirea momentului. Cristina Cioran clarifică de ce a rupt-o cu logodnicul ei

Lovitură de teatru în despărțirea momentului. Cristina Cioran clarifică de ce a rupt-o cu logodnicul ei
Cristina Cioran nu se mai mărită. Mai mult, se pare că ea și tatăl copilului său trec prin momente foarte dificile.

Cristina Cioran, prima reacție publică după separare, la Cristi Brancu în emisiunea de la PRIMA TV: ”Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu!”

Cristina Cioran a avut o intervenție telefonică, oferind o declarație în exclusivitate lui Cristi Brancu, în cadrul Emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV – ediția din 3 noiembrie.

Cristina Cioran confirmă ruptura dintre ea și tatăl fetiței, însă punctează că este vorba doar de o pauză:

”Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!”

Cel mai ciudat mod de a anunța o despățire

Cu doar câteva zile în urmă, blonda zburda de fericire că a spus „da” la cererea în căsătorie. Acum, un mesaj postat de bărbat a pus toată lumea mondenă pe gânduri.

Pe rețelele de socializare, Alex Dobrescu a distribuit un clip video în care apare Cristina Cioran și a spus: „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”.

Alex Dobrescu a cerut-o de nevastă recent

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde).

De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a declarat Cristina Cioran, pe 20 octombrie.

Ce planuri are Cristina Cioran cu iubitul ei

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile în trecut. Ea s-a despărțit de iubitul ei, după un deceniu de relație. Ruptura dintre ea și Traian Văduva a avut loc la sfârșitul verii lui 2020. În anul următor, Cristina anunța că e fericită în brațele altui bărbat și, mai mult, că îi face și un copil. Ea a născut în septembrie.

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Micuța sa trebuia să se nască în septembrie, însă a venit pe lume prematur, în data de 19 iulie 2021.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre