Simona Ionescu / Redactor Șef

Lovitură pentru Dorian Popa. Medicii au dat verdictul, acum toată lumea știe că a mințit

Lovitură pentru Dorian Popa. Medicii au dat verdictul, acum toată lumea știe că a mințit
Dorian Popa este unul din influnecerii și vloggerii români pe val. cu peste 2,4 milioane de următori, acesta duce o viață de huzur. Conduce un Lamborghini, folosește ultima fiță de hârtie igienică neagră și merge la petreceri în chiloți și halat.

Evident că atunci când l-a oprit poliția, zilele trecute, a spus o „poveste”, însă oamenii legii și medicii i-au dat o lovitură dureroasă lui Dorian Popa. De acum toată lumea știe că a mințit. Și, probabil, mulți urmăritori se pot întreba cât de des o face. În urmă cu o săptămână, influencerul Dorian Popa a fost prins sub influența drogurilor în timp ce conducea un Lamborghini. Când l-au oprit polițiștii, acesta era la volanul bolidului echipat doar în lenjerie intimă și un halat de baie.

Întrebat despre starea lui, acesta le-ar fi spus polițiștilor că nu a consumat nicio substanță ilegală, și că venea de la o petrece unde ar fi inhalat fum de canabis. Pentru că modul în care își conducea vehiculul li s-a părut suspect oamenilor legii, după ce drug test-ul a ieșit pozitiv la canabis, aceștia l-au invitat la spital pentru prelevarea probelor biologice. Dorian s-a conformat.

Tot în halat de baie și chiloți a fost găsit de polițiști Dorian Popa la volanul Lamborghiniului său, vinerea trecută (Sursa foto. Instagram)

Iar acum medicii legiști au dat verdictul. Dorian Popa a ieşit pozitiv la consumul de droguri. Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au făcut publice rezultatele analizei toxicologice efectuate în cazul acestuia: având în vedere concentrația de substanțe găsite, fără dubiu, Dorian Popa a consumat canabis înainte de a se urca la volan.

Dorian Popa, discurs împotriva consumului de droguri

Întâmplarea apare în contextul în care, e lucru știut, Dorian Popa, un model pentru copii și adolescenți, a condamnat în repetate rânduri consumul de droguri.

Cu numai câteva zile în urmă, vloggerul le spunea tinerilor că este împotriva substanțelor interzise și că viciile nu ajută: „Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vicii. Am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit. Și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar”.

Dorian Popa e idolul a milioane de oameni, printre care mulți copii și adolescenți (foto Instagram)

Tot el susținea și că nu s-ar atinge sub nicio formă de droguri: „Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține și de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu’ singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie întreagă de jigniri”.

Lovitură pentru Dorian Popa: medicii arată că a consumat

Acum că s-a dovedit că a consumat canabis, Dorian Popa riscă o pedeapsă  cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani. Amintim că Dorian Popa, testat la fața locului pozitiv la canabis, a fost prins vinerea trecută la volanul mașinii sale de lux, un Lamborghini, în localitatea Domnești, din Ilfov. Când a fost oprit de polițiști, purta doar un halat de baie și le-a spus poliţiştilor că se întoarce de la o petrecere unde ar fi inhalat accidental un fum dintr-un joint.

Pe numele lui a fost deschis dosar penal: ce pedeapsă riscă

„La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a anunțat Poliția Română.

Influencerul a „fugit” din țară câteva zile, să se reculeagă

La scurt timp după incident, și în timp ce la INML se analizau probele sale biologice, Dorian Popa a decis că e momentul oportun să își ia o binemeritată vacanță. El și-a anunțat plecarea pe Instagram, postând o imagine din aeroport. Unii au crezut că Dorian Popa a fugit din România, după scandalul cu drogurile.

Acesta a fost plecat în city-break de Haloween la Bruxelles, unde a vizitat, printre altele, parcul de distracții „Mini Europa”, de unde a și transmis pe rețelele sociale, în mai multe postări, entuziasmul său vizavi de obiectivele în miniatură adunate împreună într-un parc. Întors acasă, vineri, Dorian Popa și-a pus la curent fanii cu evoluția lucrărilor de amenajare a vilei sale albe, și a anunțat că sâmbătă va fi la Focșani unde își mai deschide o shaormerie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre