Fotbalist celebru, fapte penale grave: cultiva canabis și vindea imagini intime cu soția

Fotbalist celebru, fapte penale grave: cultiva canabis și vindea imagini intime cu soția
Imaginile video cu vedete în intimitate au fost mereu la mare căutare. Ne amintim celebrul jaf din vila Pamelei Anderson și a fostului soț, din care a dispărut exact o casetă în care cei doi apăreau intimi, în pat. Apoi a fost caseta lui Kim Kardashian care a „transpirat” spre presă, iar imaginile dezlănțuite au făcut-o celebră.

Nu puține sunt cuplurile care aleg să își filmeze momentele intime. Iar unii dintre protagoniști decid că e firesc să facă publice imaginile. Pentru reclamă, notorietate. Sau din răzbunare față de partenerii care le-au devenit, între timp, „foști”.

Jermaine Pennant, fost jucător în Premier League, la echipe precum Arsenal sau Liverpool, a intrat în faliment personal după ce a acumulat datorii de peste 1 milion de euro. conform The Sun, fostul fotbalist englez în vârstă de 39 de ani datorează peste 1 milion fiscului,  dar și unor bănci, municipalități și unor companii de servicii publice. Mai mult de atât, având în vedere că nu mai are cu ce să își plătească ratele și datoriile, Pennant e aproape să își piardă și proprietățile, urmând să fie executat.

Jermaine Pennant a vândut clipuri pornografice cu el și soția sa

Considerat unui dintre cei mai petrecăreți jucători din fotbalul recent, Jermaine Pennant și-a risipit adesea averea, dar a știut să câștige bani la loc. a avut noroc. Declicul lui însă a început în 2018, când a fost concediat în Zaragoza pentru că a înregistrat și a vândut videoclipuri sexuale cu celebra sa soție, Alice Goodwin.

În clipuri, Pennant apărea mereu cu fața acoperită pentru a împiedica internauții să-l recunoască. A fost deconspirat deoarece „afaceristul” de ocazie nu a fost atent până la capăt. Lumea i-a recunoscut tatuajul pe care îl are pe mână.

Cultură de canabis, în conac

Problemele au continuat. Anul trecut, mai exact în octombrie 2022, Jermaine Pennant s-a ales cu un dosar penal și a fost investigat de poliție după ce un bărbat a descoperit accidental o plantație de marijuana într-un conac pe care îl deținea. Conacul, care  a fost construit în 1930, a fost cumpărat în 2006 pentru trei milioane de euro.

Domeniul avea un iaz, teren de tenis, jacuzzi și piscină interioară. Acesta a rămas gol de când Pennant s-a separat de Alice Goodwin în 2020. Ulterior, ca să facă rost de bani, fostul fotbalist s-a decis să îi dea o altă utilitate, transformându-l într-o imensă seră de canabis.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre