Documentar fascinant. Kim Kardashian, o poveste de viață regizată de mama ei

Documentar fascinant. Kim Kardashian, o poveste de viață regizată de mama ei
Pe 21 octombrie, vedeta cu cel mai celebru posterior a împlinit 42 de ani. Transformarea de la adolescenta timidă până la diva de azi e uluitoare și trece prin agențiile de PR, prin ambiția mamei și prin bisturiul esteticienilor.

Kim Kardashian se pregătește să își celebreze ziua de naștere. De fiecare dată a avut parte de evenimente extravagante cu această ocazie și rămâne de văzut ce i-a mai trecut prin cap de data aceasta. A plătit milioane de dolari pentru a închiria iahturi sau hoteluri exclusiviste aberant de scumpe, unde și-a dus prietenii și familia. E drept, își permite.

Kim Kardashian, fotomodel, antreprenor și vedetă de televiziune, împlinește 42 de ani în timp ce se pregătește să  își finalizeze studiile de drept.  Apreciată pentru stilul său de viață extravagant, Kim este în prezent printre cele mai urmărite femei pe rețelele de socializare.

Caseta video intimă, regizată de mama sa

Ea a devenit celebră după ce o casetă video care surprindea o partidă de amor între Kim și iubitul ei din acea perioadă, rapperul Ray J, a fost fost dată publicității, oficial, „dintr-o eroare”. Anul acesta rapperul a confirmat că acea înregistrare a fost făcută cu repetiție. Și aproape cu regie din partea mamei fostei sale iubite, Kris Jenner.

Într-un videoclip de Instagram de 44 de minute, Ray J a spus din nou că el, Jenner și Kardashian au colaborat pentru a lansa caseta care a propulsat-o pe brunetă și pe familia ei în lumea showbizului. El a arătat și un presupus contract despre care spunea că a fost folosit pentru a negocia înțelegerea.

Un document pe care l-a arătat a identificat trei „produse” intitulate „banda 1: intro Cabo”, „banda 2: sex în Cabo” și „banda 3: sex în Santa Barbara”. S-au înregistrat trei variante. Astfel încât mama să se asigure că imaginile care urmau să apară în public o arătau cât mai favorabil pe fiica sa.

Caseta, intitulată „Kim Kardashian: Superstar”, a fost lansată în 2007 de Vivid Entertainment, care a susținut că a cumpărat caseta pentru un milion de dolari de la o terță parte, neidentificată, a informat People în acel an. Caseta a prezentat filmări intime ale lui Kardashian și Ray J, care au datat din 2002 până în 2006, care au fost filmate în Cabo San Lucas în 2002.

Sheeraz, partenerul lui Mr. Pink intră în ecuație, pentru publicitate

După acest moment, cariera lui Kim Kardashian a explodat. A intrat în joc și partenerul și prietenul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, Hassan Sheeraz. Acesta conduce o super agenție de publicitate ce se laudă cu un portofoliu plin de vedete. De fiecare dată când își face reclamă, Sheeraz amintește vedetele pe care le-a făcut „mari”: Kim Kardashian, Paris Hilton, etc. Mai nou, acesta a încercat să îi „spele” imaginea fostului soț al lui Kim Kardashian, Kanye West. Pe care l-ar fi „surprins” luând masa singur într-un local.

Kim a devenit cunoscută la nivel mondial datorită reality show-ului „The Kardashians”, unde apare alături de familia sa numeroasă. În prezent ea e urmărită de 330 de milioane de oameni pe rețelele de socializare.

Kim Kardashian, un model de operații estetice reușite

De-a lungul timpului, Kim Kardashian s-a transformat radical, esteticienii lucrând intens asupra corpului ei. Este posesoarea celui mai apreciat posterior din industrie, și e perfect „tunată”.

Ea s-a remarcat prin aparițiile spectaculoase de la evenimentele de mare anvergură pe care le-a frecventat, cel mai recent iscând valuri după ce a îmbrăcat rochia purtată de Marilyn Monroe în celebrul moment în care i-a cântat „La mulți ani” președintelui Kennedy.

Întortocheata viață de familie a lui Kim Kardashian

Kim Kardashian s-a născut pe 21 octombrie 1980 în Los Angeles, California.  Tatăl ei a fost avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian, căruia, după o viață mondenă intensă, vrea să îi calce pe urme și urmează studii de drept. Mama sa, Kris, își are originile în Olanda, Marea Britanie, Irlanda și Scoția, în timp ce tatăl său este un american de origine armeană. Împreună au patru copii, pe Kim, Kourtney, Khloé și Rob.

Kris și Robert au divorțat în 1991, iar ulterior Kris s-a recăsătorit, în același an, Bruce Jenner, un celebru atlet. Între timp, acesta a devenit Caitlyn Jenner, suferind o schimbare de sex în 2015.

Kim s-a ales noi frați-vitregi în urma mariajului mamei sale, pe Burton „Burt”, Brandon, Brody și Casey. Plus două noi surori născute în urma căsătoriei, pe Kendall și Kylie Jenner.

De-a lungul vieții sale, Kim Kardashian a trecut prin două mariaje. Primul soț a fost producătorul Damon Thomas, de care a divorțat în 2004. Până recent, Kim a fost căsătorită cu rapperul Kanye West, iar împreună au patru copii: pe North, Saint, Chicago și Psalm.

Sursa foto: Instagram