Kim Kardashian își arată fundul gol, și spune ce se ascunde în spatele visului american, vedetele noastre reacționează „oripilate”

Kim Kardashian își arată fundul gol, și spune ce se ascunde în spatele visului american, vedetele noastre reacționează „oripilate”
Femeia cu cel mai comentat posterior din lume, Kim Kardashian, a ajuns din nou în gura oamenilor. Inclusiv vedetele autohtone au  simțit nevoia să ia atitudine.  

Tocmai s-a vopsit blondă platinat, și spune că „blondele sunt mai distractive. Pur și simplu mă simt diferită”. Ea a pozat pentru Interviewmagazine.com într-o ipostază care îi prezintă, în splendoarea lor, fesele. Mândră de apariția pe care o face în revistă, vedeta a publicat imagini pe rețelele sociale, în feed și la story.

Redactorul șef al revistei i-a luat un interviu lui Kardashian, pentru a arăta lumii ce se. Ascunde în spatele „visului american”. Pentru că, având în vedere succesul ei, la care a ajuns aproape peste noapte, Kim e un exponent important al ideii. Cooperta interviului o prezintă pe Kim Kardashian cu fundul gol la vedere. Ea poartă un suspensor și își dă jos jeansii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Cum a fost să porți un suspensor?” „Doamne. Mi-a plăcut la nebunie. Să lucrez cu Nadia Lee [Cohen] – vibrăm atât de bine atunci când filmăm împreună. Este primul fotograf cu care am mers cu adevărat la maxim. Echipa a fost de genul: Fără suspensor. Iar eu am zis: Haide. Asta e ceea ce fac eu. Mă descurc cel mai bine când îi ignor și fac ce vreau eu. Așa că mă bucur că am făcut-o”, a răspuns Kardashian.

Reacție autohtonă la poza dezbărcată a lui Kim Kardashian

Simona Gherghe s-a simțit datoare să reacționeze imediat. Nu i se pare în regulă modul în care se expune vedeta. „ Well, s-ar putea să nu fiu în trend, dar jur că nu înțeleg mesajul. Fondul și steagul Americii? Ce-o fi vrut să spună autorul? Și apoi nu mi se pare deloc sexy expunerea asta excesivă. Dimpotrivă. Chiar consider că notorietatea nu înseamnă că poți face orice oricum. Vouă vă place?”, a notat vedeta noastră.

Kim Kardashian însă lasă de înțeles, în cadrul interviului, că toate au o noimă. E o femeie completă, mamă dedicată și studentă sârguincioasă.

Kim Kardashian: „A, încredere în mine”

„Am încredere în mine, în sensul că știu ce arată bine și știu ce mă face să mă simt foarte inconfortabil”, a declarat Kardashian. Kim a spus mereu: „Pentru o fată fără talent, am ajuns foarte departe”. Are talente, și vorbește despre ele „Oamenii obișnuiau să spună: Ei bine, cu ce te ocupi? Care este talentul tău?. Iar eu ziceam: Nu știam că am nevoie de unul. Adică, pot să-ți spun un milion de talente.

Pot să gătesc bine, îmi pot folosi degetele de la picioare pentru orice. Aș putea să-ți spun cele mai ciudate chestii de pe planetă. Dar cred că talentul meu este marketingul și afacerile din spatele vânzării produselor, să știu ce vrea clientul și să fac să pară ceva accesibil, dar și puțin inaccesibil în același timp. N-aș spune că ăsta e un talent. Cred că este un pic de magie și de pricepere în afaceri. Poate că este un talent, nu știu”, a mai adăugat vedeta.

Kim Kardashian este o americancă mondenă, model, personalitate media și femeie de afaceri. „Nu prea îmi pasă ce cred oamenii despre mine sau ce spun despre mine. Adică, model, e amuzant. Dar, aș spune mai mult despre partea de afaceri, pentru că doar de asta mi-a păsat cu adevărat. Sper ca într-o zi să pot spune avocat și mamă. Cred că acestea sunt cele mai importante roluri ale mele, dar nu prea mă uit la pagina mea de Wikipedia, așa că nu-mi pasă”, a mai punctat Kim Kardashian.

O zi din viața lui Kim Kardashian: mănâncă sănătos, pune voce într-un film de copii și afce podcast despre crime

„Care este secretul tău în aceste zile? Ești foarte, foarte strălucitoare”, a fost întrebată Kim Kardashian. „Sincer, chiar am grijă de mine. Fac exerciții și mănânc cât mai mult posibil pe bază de plante. Nu sunt perfectă, dar este un stil de viață. Mă simt foarte bine în pielea mea în aceste zile, așa că poate că asta se vede”, a dezvpăluit vedeta. Ea a povestit în ce constă micul dejun: „Eu îi spun un mic bol de smoothie.

Doar cu niște nucă de cocos proaspătă și fructe proaspete, cum ar fi banane, piersici, mango, și am pus proteine în el și granola. Și apoi un ceai cald cu lapte de migdale”.

Cum arată o zi din viața vedetei? „M-am trezit și am făcut sport, apoi mi-am lăsat copiii în tabără. În această dimineață am filmat puțin conținut pentru SKKN și mi-am dat seama cum să fac niște voiceovers pe Reels. Apoi, voi înregistra un episod din podcastul meu. Fac un podcast despre crime adevărate pe Spotify. (…) Și apoi am o sesiune de studiu de două ore, iar apoi trebuie să mă duc să fac dublaje pentru noul film Paw Patrol.

Podcastul despre crime al lui Kim Kardashian se numește „Sistemul”. „Primul sezon este despre un caz cu adevărat nebunesc în care un tip a fost condamnat la moarte pentru o triplă crimă care a avut loc în Ohio. Sunt atât de multe răsturnări de situație în ceea ce privește modul în care a fost tratat – sau tratat greșit – și noi îl luăm pe ascultător într-o călătorie în căutarea adevărului”, dezvăluie aceasta.

Sursa foto: Instagram