Suferință. Părăsit de Kim Kardashian, Pete Davidson a ajuns la terapie

Suferință. Părăsit de Kim Kardashian, Pete Davidson a ajuns la terapie
Fostul iubit al lui Kim Kardashian, Pete Davidson face terapie pentru traume după postările fostului soț al acesteia, lui Kanye West pe rețelele de socializare.

Problemele au început de luni de zile. Din aprilie, Pete Davidson – care s-a despărțit recent de Kim Kardashian – urmează terapie de traumă în mare parte din cauza postărilor lui Kanye West pe rețelele sociale care îl vizează, scrie EOnline.com. Fostul actor de la Saturday Night Live s-a confruntat, încă de la începoutul relație cu Kim Kardashian,  cu hârțuire în mediul online din partea lui Kanye West, fostul soț al vedetei.

Cea mai recentă tentativă a acestuia de a-l destabiliza pe Davidson a apărut la doar trei zile după ce E! News a dezvăluit în exclusivitate că Pete și Kim s-au despărțit. Rapperul a distribuit pe Instauram primă pagină falsă a New York Times pe care scria „Skete Davidson a murit la 28 de ani”. Postarea, așa cum s-a întâmplat cu cele mai multe de genul acesta, a fost ștearsă ulterior de Kanye West.

Pete Davidson a ajuns la psiholog

Aceasta a fost „cireașa de pe tort” în lungul șir de postări din partea rapperului care îl vizau pe  cel care i-a luat locul în viața lui Kim Kardashian. Câștigătorul de  Grammy a compus chiar și o piesă despre faptul că l-a bătut pe „Pete Davidson” în muzica sa, l-a numit „d—k head” pe rețelele de socializare și multe altele. Și, în timp ce Kim și Pete au încercat inițial să ignore acțiunile lui Kanye, Kanye a refuzat să dea înapoi, vizând în postări chiar și pe mama copiilor săi.

Mai mult, în luna martie, prietenul lui Pete Davidson, Dave Sirus, a făcut publice fotografii ale unui schimb de mesaje între Kanye și Pete, în care Pete o apăra pe Kim în mijlocul postărilor lui Kanye. „Kim este literalmente cea mai bună mamă pe care am întâlnit-o vreodată, a scris Pete într-o parte a textului. Ceea ce face ea pentru acești copii este uimitor și tu ești al dracului de norocos că este mama copiilor tăi. Am decis că nu te voi mai lăsa să ne tratezi în acest fel și am terminat cu tăcerea. Maturizează-te naibii!”

Kanye a răspuns la schimbul de mesaje printr-un mesaj video. „Prietenul îmi trimite mesaje, antagonizându-mă, lăudându-se că a fost în pat cu soția mea, a spus el într-un clip de pe Instagram care a fost șters între timp. Sunt ca și cum, ei bine, cine are grijă de copiii mei dacă el îmi trimite mesaje, lăudându-se că este în pat cu soția mea?”.

Kim Kardashian îi ține partea fostului iubit

Deși s-au despărțit, Kim Kardashian continuă să fie alături de Pete. Pe fondul păcălelii cu moartea, „Kim este supărată”, a declarat o sursă apropiată situației pentru E! News.

„Nu numai că este tristă din cauza despărțirii , dar asta pe deasupra a pus-o la încercare din punct de vedere mental. Ea nu este de acord cu acest tip de comportament și nu va tolera ca cei dragi ei să fie tratați astfel. Ea i-a cerut în numeroase rânduri să retragă postarea. Ea îl va proteja întotdeauna pe Pete”, mai arată sursa citată.