Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucrurile s-au complicat și mai mult pentru Alina Sorescu. Ce a sperat să se întâmple și ce a primit

Lucrurile s-au complicat și mai mult pentru Alina Sorescu. Ce a sperat să se întâmple și ce a primit
După ce judecătorii au decis ca micuțele să stea o săptămână cu ea, una cu tatăl i-a dat viața peste cap Alinei Sorescu. Avocatul vedetei a făcut tot ce s-a putut pentru a contesta decizia oamenilor legii, dar s-a lovit de greva magistraților.

A venit acum și vacanța judecătorească, iar lucrurile s-au complicat și mai mult. Se pare că nimic nu se mai poate întâmpla până la toamnă.

Alina Sorescu a sperat că lucrurile se vor schimba și va putea ca în vara aceasta să-și ducă fetele în vacanță, departe de probleme, dar din nefericire, lucrurile stau cu totul altfel. Avocatul cântăreței a povestit că decizia la contestația făcută nu a venit, totul fiind dat peste cap de protestul și vacanța magistraților.

„Sunt de așteptat câteva etape de consumat, pornind de la mult așteptata decizie a Curții Constituționale”

„Noi am folosit o cale de atac față de decizia judecătorească care prevede că ambii părinții sunt beneficiarii custodiei comune. Însă protestul magistraților a făcut în așa fel încât contestația să nu fie soluționată atât de repede cât ne-am dorit.

Și acum sunt de așteptat câteva etape de consumat, pornind de la mult-așteptata decizie a Curții Constituționale, în funcție de care lumea magistraților va decide ce pași se vor face mai departe”, a declarat pentru avocatul  Nicoleta Popescu, pentru Cancan.

Judecătorii sunt acum în vacanță

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, judecătorii au intrat acum și în vacanță, așa că până în septembrie, cel mai devreme, e greu de spus că se va întâmpla ceva bun pentru Alina Sorescu.

Alina Sorescu și fetele, fericite, la mare

„În prezent nu există altceva decât respectarea celei mai recente decizii judecătorește, cea care vorbește despre faptul că copiii petrec alternativ o perioadă egală de timp fie cu mama, fie cu tata.

Noi am beneficiat cândva de efectele unei ordonanțe președințiale care permitea mamei să petreacă mai mult timp cu fetele sale, dar datele problemei sunt cu totul altele, de ceva vreme. Dacă instanța a considerat că interesul suprem al micuțelor Raisa și Carolina e exprimat cel mai bine în acel mod în care s-a și exprimat, atunci nu-ți rămâne altceva decât s-o respecți și să-ți pregătești cu atenție pașii prin care o contești!”, a mai spus apărătoarea.

„Este bulversant pentru două fetițe de 7 și de 9 ani să stea o săptămână într-o parte, o săptămână în altă parte”

Cu ceva timp în urmă, Alina Sorescu a explicat că decizia judecătorilor ca micuțele să stea o săptămână la mamă și una la tată le va da și acestora viața peste cap. „Este bulversant pentru două fetițe de 7 și de 9 ani să stea o săptămână într-o parte, o săptămână în altă parte.

Vom vedea, va mai dura până când procesul se va finaliza, încă mai sunt pași de parcurs până când decizia o să fie definitivă. Deocamdată a fost această primă decizie, urmează să vedem dacă o să rămână așa”, a spus vedeta, supărată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre