Simona Ionescu / Redactor Șef

Ludovic Orban le-a dat șah mat liberarilor cu ultima sa confesiune. Toți se întreabă de ce a făcut asta

Ludovic Orban le-a dat șah mat liberarilor cu ultima sa confesiune. Toți se întreabă de ce a făcut asta
Ludovic Orban numără zilele până când își va îndeplini o mare dorință. N-a putut să țină doar pentru el, așa că le-a spus și fanilor de pe contul de socializare.

Fostul președinte al PNL și fost premier al României, Ludovic Orban are o pasiune pentru filme. Iată ce așteaptă acum cu sufletul la gură.

Ludovic Orban le-a dat șah mat liberarilor cu ultima sa confesiune. Toți se întreabă de ce a făcut asta

Cu puțin timp în urmă, pe contul său de Facebook, Ludovic Orban și-a spus oful. Nu a mai văzut nici un film nou în ultima perioadă, așa că e mai mult decât nerăbdător să iasă pe piață continuarea de la Avatar, peliculă pe care fostul premier al României susține că a văzut-o de cel puțin zece ori. “În sfârșit! Apare continuarea filmului Avatar.

După 13 ani de așteptare. În care, în lipsa unui nou film care să continue povestea Pandorei, am văzut filmul de cel puțin 10 ori. Aștept cu nerăbdare să văd noua creație a lui James Cameron, Avatar- The Way of Water”, a mărturisit politicianul.

Dacă mulți i-au cântat în strună și au început cu tot felul de mesaje, alții n-au știut ce să creadă când au văzut această postare a lui Ludovic Orban.

Cum era de așteptat, glumele nu au întârziat să apară

De ce nu veneau oamenii lui Orban la muncă?

În 2019, atunci când Gabriela Firea a intrat în echipa lui Mugur Isărescu la Palatul Victoria, a aflat că din 100 de angajați ai departamentului de comunicare condus de Ludovic Orban, doar jumătatea mergeau la muncă. ”Cu neplăcere, îmi aduc aminte de anul 2000, ca secretar de stat în Guvernul Mugur Isărescu, am preluat conducerea departamentului de comunicare chiar de la domnul Ludovic Orban.

Erau 100 de angajați. În momentul când mi s-a dat sarcina din partea domnului premier să fac restructurarea acelui departament am aflat că 50 dintre ei nici nu veneau la serviciu. Eu am acele agende. (…) Eu vă spun că erau oameni angajați la Guvernul României și nu veneau la muncă! Lucruri reale, lucruri trăite!”, a spus Firea. Și dacă toată lumea s-a întrebat până acum ce-or fi făcut acele persoane, există o variantă. Probabil au fost scutiți de șeful lor și lăsați să vizioneze și ei… Avatar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre