Simona Ionescu / Redactor Șef

Lui Marius Elisei îi place un anumit tip de femeie. Iată cine e noua parteneră cu care a înlocuit-o pe Oana Roman!

Lui Marius Elisei îi place un anumit tip de femeie. Iată cine e noua parteneră cu care a înlocuit-o pe Oana Roman!
După o căsnicie cu suișuri și coborâșuri, Marius Elisei s-a liniștit. Bărbatul și-a găsit acum fericirea în brațele altei femei și susține că e bine.

Mulți au crezut în împăcarea pentru a doua oară dintre Marius Elisei și Oana Roman. Bărbatul a fost mai decis ca niciodată și a ales o altă femeie să-i fie parteneră de viață. acum a vorbit despre cea care l-a făcut să vadă viața cu alți ochi.

Recent, Marius Elisei a spus că iubește o altă femeie, care îl face extrem de fericit. Prima persoană care a aflat de relație a fost fiica lui, Isabela, care a făcut și o fotografie cu „mama vitregă”. Isabela a fost și cea care i-a dat vestea Oanei Roman, iar bruneta s-a arătat deschisă, ba chiar bucuroasă că fostul soț și-a refăcut viața.

Iubita lui Elisei e mai mare decât el cu zece ani

Marius Elisei a povestit că noua iubită este mai mare cu zece ani decât el, aceeași diferență de vârstă care a fost și în cazul  Oanei Roman. Se vede treaba că bărbatului îi plac femeile mai.. coapte.

Marius Elisei iubește din nou. Sursă foto: Click, Instagram

Fostul soț al Oanei Roman a recunoscut că sunt împreună de pe data de 6 septembrie, iar noua iubită, o femeie calmă care adoră copiii, e cadru medical.

„Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată”

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie. În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical.

Atât eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a spus Elisei în emisiunea Xtra Night Show.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre