Simona Ionescu / Redactor Șef

Luminița Anghel spune adevărul despre relația cu fiul său: „Viața merge înainte”

Luminița Anghel spune adevărul despre relația cu fiul său: „Viața merge înainte”
Sunt doar câteva zile de când David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a făcut dezvăluiri șocante privind copilăria sa.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, Luminița Anghel, lămurește situația privind copilăria lui David.

Luminița Anghel spune adevărul despre relația cu fiul său. „Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct”

Invitat în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, David Pușcaș a povestit care este relația pe care o are acum cu mama sa, Luminița Anghel.

Tânărul susține că cei doi nu mai păstrează legătura și a povestit prin ce lucruri cumplite a trecut în copilăria sa. El susține că a avut o copilărie extraordinară cât timp artista a fost căsătorită cu Marcel Pușcaș.

Când în viața acesteia a intrat actualul soț al vedetei, toate lucrurile s-au schimbat radical, pentru că era bătut, iar mama lui nu intervenea. În plus, au existat și momente în care nu a fost primit în casă.

„A fost frumos până când a intervenit divorțul”

„Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(…) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș. Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul.

Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani. (…) Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist”, a declarat David Pușcaș pe YouTube.

„Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de noi”

Contactată de jurnaliștii Wowbizz, Luminița Anghel a preferat să fie cât mai elegantă cu putință în declarații, amintind doar de faptul că a făcut tot ce a putut pentru fiul său de-a lungul timpului. „Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte ”, au fost cuvintele Luminiței Anghel.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre