Luminița Anghel nu mai arată așa! Artista a trecut printr-o schimbare de look UAU! „Ești superbă!”

Luminița Anghel nu mai arată așa! Artista a trecut printr-o schimbare de look UAU! „Ești superbă!”
Luminița Anghel a fost și este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale generației vechi de artiști, a pionierilor în muzica modernă românească. Luminița ne-a reprezentat onorabil la Eurovision, în 2005, clasând țara noastră pe locul 3.

Luminița Anghel și trupa Sistem au marcat ediția Eurovision din 2005 cu piesa „Let me try”, o melodie care și astăzi este ascultată de public. Performanța înregistrată în Ucraina a fost una dintre cele mai bune ale României în cadrul acestei competiții, fiind egalată doar de Mihai Trăistariu, cu piesa Tornero.

Trăistariu a ocupat tot locul 3, în 2006, aducând, totodată, României cel mai mare punctaj din istoria participărilor la concurs – 172 de puncte.

Luminița a rămas în atenția publicului după această performanță, chiar dacă prezența ei pe scena muzicii a fost tot mai rară. Viața personală, tumultoasă din cauza despărțirilor și, pe atunci, noii sale relații cu actualul ei soț, țineau mai mult prima pagină a ziarelor decât performanțele sale muzicale.

Ani de zile, Luminița a ieșit în fața pubicului ca să explice comportamentul dubios și toxic al fiului ei adoptiv, David Pușcaș. Acesta a căzut în patima alcoolului și a substanțelor interzise, a ajuns să doarmă pe străzi, să își agreseze mama și să reprezinte un pericol real pentru copilul cel mic al Luminiței cu noul ei soț, Silviu Dumitriade.

Luminița Anghel s-a simțit cea mai fericită femeie din lume atunci când a reușit să-l adopte pe David.

În final, relația lor s-a rupt total, iar David Pușcaș a ajuns să trăiască în condiții mizere.

Ulterior, David s-a schimbat. Comportamentul lui a devenit toxic, chiar agresiv. Acesta a fost implicat în mai multe altercații fizice cu diverse persoane.

Luminița Anghel a pornit în căsnicie cu stângul: scandal după scandal

De parcă nu erau suficiente problemele cu fiul adoptat, Luminița Anghel a fost acuzată de Beatrice, fosta soție a actualului ei soț, Silviu Dumitriade, ca a început relația cu acesta în timp ce ei erau căsătoriți.

Artista s-a apărat spunând că nu știa la momentul respectiv de mariajul lui Silviu și că mama acestuia a fost cea care a încurajat noua relație.

Din fericire, a trecut proba timpului!

Luminița Anghel și Silviu Dumitriade au trecut proba timpului: astăzi au aniversat 10 ani de căsnicie, în ciudat tuturor comentariilor făcute de diverși la începutul relației lor. Cei doi își cresc frumos fiul, pe Filip, iar artista arată mai bine ca niciodată.

Luminița Anghel a optat pentru o schimbare de look, acum având părul brunet. Culoarea îi vine senzațional și pare că o întinerește.

„La multi ani, iubirea mea! 10 ani de cand am pasit in rochie de mireasa alaturi de tine pe plaja din Barcelona! Happy anniversary to us! 🥂🎉❤️”, i-a transmis artista pe rețelele sociale soțului său.
Iar noi ne-am amintit de nunta ei pe plajă și vă arătăm o fotografie de atunci – 2012.

Luminita Anghel s-a măritat chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, la Mangalia. Au ales o locație cât se poate de romantică pentru a începe viața împreună.

Cei doi au fost cununați civil pe plaja din Mangalia de primarul orașului, un prieten apropiat lor. Silviu a explicat că motivul pentru care au ales să se cunune la malul mării a fost acela că este un loc romantic, același în care a si cerut- o de soție. Martora lor a fost jurnalista Liliana Levința.

Recomandarile noastre