Simona Ionescu / Redactor Șef

Luna plină din 19 august dă peste cap viața zodiilor. Așteptați-vă la neprevăzut!

Luna plină din 19 august dă peste cap viața zodiilor. Așteptați-vă la neprevăzut!
Astrologii spun că atunci când Luna plină în Vărsător va onora omenirea cu prezența sa pe 19 august, zodiile să se aștepte la lucruri neprevăzute. Potrivit NASA, Luna albastră va sta pe cer timp de trei zile.

După ploaia de meteoriți Perseide de la începutul acestei luni, luna august oferă o altă priveliște astronomică deosebită, combinația rară de superlună și lună albastră. Oamenii de știință spun că Luna plină din 19 august ajută zodiile să-și corecteze propria viață sau să-i ajute pe alții să și-o schimbe. Dar mai sunt multe alte lucruri neprevăzute care vă așteaptă.

Vă forțează să vă schimbați

Vărsătorul este guvernat atât de Saturn, stăpânul provocărilor, cât și de Uranus, planeta schimbării. De aceea, energia acestei luni vă forțează să faceți lucruri care se potrivesc mult mai bine cu evoluția personală.

Dar vă și obligă să luați măsuri, să inițiați schimbări, printre care unele la care nu v-ați fi gândit niciodată. Specialiștii spun că Uranus, planeta schimbării bruște nu este niciodată blând, dar benefic și veți căuta, fie că vreți, fie că nu, soluții neobișnuite și radicale.

Veți trece peste orice obstacol și eșec

Luna plină din 19 august ne schimbă viața!

Dacă până acum v-ați mai împiedicat de obstacole și eșecuri, odată cu Luna plină din 19 august veți reuși să treceți peste price piedică a vieții. Veți renunța fără să stați pe gânduri la lucruri pe care le-ați făcut mai degrabă din nevoie și vă veți îndrepta către lucruri noi, vi se ivi oportunități fie în afaceri, fie în viața personală.

Ce este o superlună

Termenul „superlună” a fost inventat inițial de astrologul Richard Nolle în 1979. Superlunile apar de trei până la patru ori pe an și întotdeauna consecutiv, spun specialiștii de la NASA. Următoarele superluni vor apărea pe 17 septembrie, 17 octombrie și 15 noiembrie.

În ciuda numelui, lunile albastre nu prea au de-a face cu această culoare. Există două tipuri de lună albastră – sezonieră și lunară – iar luna albastră din 19 august va fi sezonieră. Următoarea lună albastră sezonieră este așteptată în mai 2027, potrivit NASA.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre