Simona Ionescu / Redactor Șef

Luna Plină va lumina cerul pe 27 decembrie. Stăpâniți-vă emoțiile!

Luna Plină va lumina cerul pe 27 decembrie. Stăpâniți-vă emoțiile!
Evenimentul ceresc, Luna plină din 27 decembrie, cunoscută ca și Luna rece, va deschide o perioadă de reflecție înaintea noului an. Sfatul specialiștilor: stăpâniți-vă emoțiile!

Energia Lunii pline (cunoscută ca și Luna rece) din 27 decembrie va fi resimțită din seara zilei de 26 decembrie și oferă tuturor ocazia de a reflecta asupra anului 2023. Aveți grijă la emoții, dar și la cuvinte folosiți!

Mulțumită cosmosului, un cadou întârziat vine spre omenire la pe 27 decembrie. Supranumită Luna Rece, lunara din decembrie va ajunge în faza sa cea mai plină în mijlocul celei mai strălucitoare constelații a sezonului: Gemeni, Gemenii. Celebrul astrolog Kyle Thomas a declarat pentru People că perioadele de Lună Plină „tind să reprezinte puncte de cotitură, culminații, finaluri sau treziri”, iar Luna Rece din decembrie nu este diferită.

„Ascultați-vă inima și spiritul”

Astrologul, cunoscut pentru ajutorul pe care-l oferă oamenilor de afaceri susține că energia acestei Luni reci „ne permite să reflectăm asupra trecutului și să ne înțelegem mai bine bazele, astfel încât să putem construi spre cele mai mari planuri și eforturi”.

Ce schimbări aduce omenirii Luna rece din 27 decembrie 2023

Acesta recomandă să vă ascultați „inima și spiritul”, deoarece „centrii emoționali și intuiția vor fi, de asemenea, stimulați” în această perioadă.

Va fi afectată toată lumea

La rândul său, Smith, femeia care conduce cea mai mare rețea de mediumi din emisfera sudică, Absolute Soul Secrets, a mărturisit că va fi afectată toată omenirea. „Este un moment excelent pentru a începe ceva nou și, deși luna plină este în mod normal despre finalizare, semnele cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn pot veni cu idei noi și strălucitoare după ce se eliberează de trecut.

„Luna plină din decembrie este ultima lună plină înainte de noul an, așa că momentul său este perfect pentru a elibera ceea ce s-a întâmplat în trecut”, a spus aceasta. Este posibil să fim predispuși la fluctuații emoționale, de aceea este un moment bun să iertăm și să uităm, pentru a evita gândurile negative. Folosiți energia Lunii pline pentru a vă cufunda în cercetare, creativitate, filozofie, istorie și sociologie, fiind cel mai minunat moment pentru dezvoltarea personală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre