Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea trăiește un coșmar. Jaful de la Roma, parte a unei serii de „episoade foarte grave”. Există și o bănuială

Mădălina Ghenea trăiește un coșmar. Jaful de la Roma, parte a unei serii de „episoade foarte grave”. Există și o bănuială
Sărbători cu nervi pentru Mădălina Ghenea. Frumoasa actriță a fost jefuită duminică, 11 decembrie, pe Aeroportul Leonardo da Vinci, Fiumicino, Roma.

Mădălina Ghenea e cu nervii la pământ, după ce a rămas fără bijuterii valoroase, dar și alte lucruri în urma unui jaf. Vedeta a confirmat, postând pe contul de instagram capturi dintr-o publicație italiană.

Momente de coșmar pentru Mădălina Ghenea, după ce a fost jefuită în Italia. Vedeta spune că hoțul a avut un complice din anturajul ei

Recent Mădălina Ghenea a fost în Arabia Saudită, apoi s-a întors în Italia unde urma să primească un premiu în cadrul Galei Magnifica Awards din Roma. Dar a avut parte de un moment greu de gestionat. Ea a fost jefuită și, potrivit primelor informații, hoțul a avut un plan foarte bine pus la punct înainte de a începe treaba. Vedetei i-a dispărut unul dintre bagaje, adică exact cel în care avea bijuterii și multe alte obiecte de valoare.

Mădălina Ghenea, imaginea unei case de bijuterii din Italia

Ani de zile, Mădălina Ghenea a fost imaginea unei case celebre de bijuterii din Italia. La fiecare eveniment, pe covorul roșu, ea purta bijuterii Damiani, brand-ul ei preferat care a fost înființat în anul 1924. Este posibil ca în valiza furată să se găsească foarte multe piese din aceste bijuterii.

Cum s-a întâmplat totul

Cu o zi înainte de a ajunge la Roma, Mădălina a închiriat o mașină. După ce a ieșit din aeroport, ea s-a îndreptat către zona în care se afla automobilul, având cu ea mai multe geamantane. Dar cel valoros a dispărut de sub ochii șoferului.

Potrivit romatoday.it, imediat ce a părăsit poarta Fiumicino, Mădălina a fost așteptată de grupul de infractori. De aceea se crede că aceștia au acționat la pont. Mădălina Ghenea l-ar fi văzut pe hoț și chiar s-ar fi dus după el, dar mașina care o aștepta era mult prea departe de poarta aeroportului.

De asemenea, sursele spun că vedeta s-a certat cu șoferul. Și acesta este unul dintre suspecți.

În cel mai scurt timp, vedeta a depus plângere la Poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino din Roma, Italia. Poliția  a deschis ancheta, iar dosarul a fost preluat de criminologul italian Roberta Bruzzone.

„Au unicul obiectiv de a distruge viața și profesionalismul Mădălinei”

Apropiații Mădălinei Ghenea susțin că evenimentul neplăcut „este doar cel mai recent dintr-o serie de episoade foarte grave în care ea este protagonistă. Atât de anormale și detaliate încât par, foarte probabil, a fi atribuite acelorași făptași. Care de ani de zile au unicul obiectiv de a distruge viața și profesionalismul Mădălinei. Nu au cruțat-o nici pe fiica minoră a actriței”. Sursele susțin și că Mădălina bănuiește că hoții ar fi avut un complice: cineva din anturajul ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre