Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna în doliu. Plânge un bărbat pe care l-a iubit enorm

Madonna în doliu. Plânge un bărbat pe care l-a iubit enorm
După trei zile de lacrimi, regina muzicii pop rupe tăcerea, în ziua în care moartea bărbatului a fost anunțată public. Este cu adevărat sfâșiată de durere și a ținut să transmită acest lucru milioanelor de oameni care o urmăresc. „A fost cea mai apropiată persoană de mine pentru atât de mult timp”, spune diva.

În doliu, Madonna plânge un bărbat pe care l-a iubit enorm. Este vorba de fratele său mai mic, Christopher Ciccone, care a murit zilele trecute, la vârsta de 63 de ani, după ce, în ultimii ani, s-a luptat cu cancerul. Publicistul lui a confirmat că acesta a murit pe 4 octombrie, avându-i alături pe soțul său, Ray Thacker, și pe cei dragi, în casa lor din Michigan. După ce l-a plâns în intimitate timp de trei zile, cântăreața, care era cu trei ani mai mare decât el, i-a adus un omagiu emoționant.

Madonna plânge un bărbat pe care l-a iubit enorm

„Fratele meu Christopher a plecat. A fost cea mai apropiată persoană de mine pentru atât de mult timp. E greu să explic legătura noastră. Am crescut înțelegând că eram diferiți și că societatea ne va pune piedici pentru că nu ne conformam normelor. Ne-am ținut de mână și am dansat prin nebunia copilăriei noastre. De fapt, dansul a fost un fel de super-adeziv care ne-a unit.

Madonna și fratele ei, Cristopher, au început să studieze dansul în copilărie (Instagram)

Descoperirea dansului în micul nostru oraș din Midwest m-a salvat, iar apoi a venit fratele meu și l-a salvat și pe el. Profesorul meu de balet, care avea același nume, Christopher, a creat un spațiu sigur pentru fratele meu, să fie gay — un cuvânt care nu era rostit și nici măcar șoptit acolo unde trăiam noi. Când în sfârșit am avut curajul să mă duc la New York pentru a deveni dansatoare, fratele meu m-a urmat.

Fratele Cristopher, a urmat-o pe Madonna când a plecat la New York pentru a deveni dansatoare (Instagram)

Și, din nou, ne-am ținut de mână și am dansat prin nebunia din New York! Am devorat arta, muzica și filmul ca niște animale înfometate. Eram în centrul acestor lucruri care explodau. Am dansat prin nebunia epidemiei de SIDA. Mergeam la înmormântări și plângeam, apoi ne întorceam la dansat”, a dezvăluit artista.

Cristopher Ciccone a fost directorul de creație al turneelor surorii sale

Puțină lume știe că fratele ei a devenit directorul de creație al mai multor turnee ale Reginei muzicii pop. El i-a făcut și coperta single-ului „Like a prayer”. „Când venea vorba de bun gust, fratele meu era Papa și trebuia să săruți inelul pentru a-i obține binecuvântarea. Am sfidat Biserica Catolică, Poliția, Majoritatea Morală și toate figurile autoritare care ne stăteau în calea libertății artistice! Fratele meu a fost mereu lângă mine.

Cristopher Ciccone a fost directorul de creație al mai multor turnee ale Madonnei, după ce aceasta și-a început cariera muzicală (Instagram)

A fost pictor, poet și vizionar. L-am admirat. Avea un gust impecabil și o limbă ascuțită, pe care uneori o folosea împotriva mea, dar l-am iertat mereu. Am zburat împreună la cele mai mari înălțimi și ne-am prăbușit în cele mai joase momente. Cumva, ne-am regăsit mereu, ne-am ținut de mână și am continuat să dansăm”, a dezvăluit Madonna.

Cartea discordiei. Frații au fost supărați câțiva ani și nu și-au vorbit

Madonna a vorbit și despre supărarea imensă care a intervenit între frați, dar pe care, cu iubire, au depășit-o în cele din urmă. Christopher Ciccone a devenit faimos după ce a scris și publicat o carte autobiografică, în care pune accent pe relația cu celebra sa soră.

Madonna și fratele ei, Cristopher, s-au înstrăinat după ce bărbatul a publicat o carte autobiografică (Instagram)

Cartea intitulată „Viața cu sora mea Madonna” a generat o ceartă cruntă între cei doi și, o vreme, nu au mai comunicat. Apoi, bărbatul s-a îmbolnăvit de cancer. Madonna a lăsat orice supărare deoparte și s-a implicat trup și suflet pentru a-l salva.

Cartea autobiografică i-a înstrăinat pe frați câțiva ani după publicare. E disponibilă pe Amazon

„Ultimii ani nu au fost ușori. Nu am vorbit o vreme, dar când fratele meu s-a îmbolnăvit, ne-am regăsit din nou”, a spus vedeta. Ea s-a implicat în vindecarea fratelui ei, punând la bătaie toate resursele de care dispunea.

Madonna spune că nu a fost la fel de apropiată de nimeni ca de fratele ei, Cristopher (Instagram)

„Am făcut tot ce am putut să-l țin în viață cât mai mult posibil. Spre final, suferea enorm. Din nou, ne-am ținut de mână, ne-am închis ochii și am dansat. Împreună”, a mai transmis regina muzicii pop.

Madonna a făcut publice o serie de fotografii în care apare alături de Christopher. „Sunt bucuroasă că nu mai suferă. Nu va mai fi nimeni ca el. Știu că dansează undeva”, a mai punctat vedeta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri