Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna, încă supărată pe un fost iubit. A povestit cum i-a făcut farmece

Madonna, încă supărată pe un fost iubit. A povestit cum i-a făcut farmece
Viața amoroasă a Madonnei a fost întotdeauna una plină, iar cântăreața nu s-a sfiit să-și trăiască relațiile public. Recent, diva a dezvăluit că este încă supărată pe un fost iubit din anii ’90, ba chiar a recunoscut că i-a făcut și farmece.

Madonna este una dintre puține artiste care s-a reinventat cu succes de fiecare dată când a fost necesar. Cântăreața nu s-a ferit să-și trăiască viața în lumina reflectoarelor, ba chiar s-a bucurat întotdeauna de succes la atragerea sexului opus. Recent, diva a povestit că este încă supărată pe un fost iubit cu care a avut o relație în anii ’90. 

La o oprire în cadrul Turneului său „Celebration” din Atlanta, Madonna s-a distrat puțin cu publicul când a mărturisit că a fost complet îndrăgostită de un producător de muzică în timpul înregistrării albumului său din 1994, Bedtime Stories.

Madonna l-a făcut de râs pe scenă pe fostul iubit 

„Eram nebună după el și m-a tratat de rahat”, a spus diva în vârstă de 65 de ani, râzând, în timpul unei pauze între cântece, conform unui videoclip postat de un fan pe rețeaua X.

Madonna a recunoscut că a fost îndrăgostită de producătorul Dallas Austin (înfățișat aici în 2012)
Sursa foto: Daily Mail

„Vreau doar să spun că m-ai păcălit, măi, prietene,” a continuat Madonna, fără să identifice încă vinovatul. „E în regulă, înțeleg. Erai doar un copil. Dar sper că ai crescut până acum.”

Apoi a declarat: „Te fac de rușine în public. Am spus deja numele tău? Numele lui este Dallas Austin.”

A recurs la farmece pentru a-l câștiga pe producător 

În timpul realizării albumului Bedtime Stories, Madonna avea 35 de ani, în timp ce Austin, producătorul câștigător al premiului Grammy pentru piesele Brandy și Monica, The Boy is Mine, și Creep de la TLC, avea vârsta fragedă de 23 de ani. Colaborarea lor la album a produs piesele Secret, Don’t Stop, Survival și Sanctuary.

Madonna a recurs la farmece pentru a-l cuceri pe Austin, care avea 23 de ani la acea vreme.
Sursa foto: Instagram

Madonna a continuat să spună că sentimentele ei pentru producător erau atât de profunde încât a folosit metode neconvenționale pentru a-i cuceri inima: „Îți spun, eram atât de îndrăgostită de el încât aveam această casă în Miami și studiam cu această vrăjitoare”, a împărtășit ea cu fanii ei. „Ea făcea tot felul de vrăji ca să îl facă să se îndrăgostească de mine. Și niciuna dintre ele nu a funcționat. Ei bine, pierderea ta”, a încheiat Madonna pe scenă. 

Cântăreața a avut o viață amoroasă tumultoasă

În timpul înregistrării albumului „Bedtime Stories”, Madonna tocmai încheiase o relație scurtă cu Tupac Shakur și era pe punctul de a începe o poveste de dragoste nebună cu Dennis Rodman. După aventura ei cu starul NBA Rodman, Madonna avea să înceapă o relație cu Carlos Leon, cu care a avut primul ei copil, pe Lourdes, în 1996.

Madonna a avut o relație și cu Guy Richie

Relația Madonnei cu regizorul britanic Guy Ritchie a dus la nașterea celui de-al doilea copil al său, Rocco, în 2000. După divorțul de Ritchie în 2008, Madonna a avut o relație scurtă cu modelul Jesus Luz. În ultimii ani, cântăreața a avut o relație cu dansatorul Brahim Zaibat, dar și cu modelul Kevin Sampaio.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre