Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna, noi probleme cu un dansator. S-a întâmplat pe scenă, sub ochii fanilor. VIDEO

Madonna, noi probleme cu un dansator. S-a întâmplat pe scenă, sub ochii fanilor. VIDEO
Pare că Madonna nu are parte de niciun moment de relaxare. A avut din nou probleme, chiar pe scenă în timpul concertului din Seattle, iar imaginile au împânzit internetul. Celebra cântăreață, un nou incident cu un dansator pe scenă.

Anul trecut, Madonna a trecut prin clipe grele după ce o infecție generală în corp a trimis-o direct la spital. Însăși viața i-a fost pusă în pericol la momentul respectiv, iar familia și fanii s-au temut că nu o vor mai vedea niciodată pe scenă. La momentul respectiv, managerul cântăreței, Guy Oseary, declara că vedeta va fi nevoită să pună pe pauză absolut toate angajmentele, inclusiv turneele pe care le plănuise. 

„Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă este în continuare sub îngrijire medicală. În acest moment va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate”, declara Oseary.

Căzătură de pe scaun, sub ochii publicului 

Din fericire pentru fani, turneul cântăreței – The Celebration Tour – s-a concretizat într-un final, iar diva a avut parte de toată atenția, atât a presei cât și a spectatorilor. Duminică însă, la Seattle, vedeta pop a avut parte de o căzătură de toată frumusețea în timp ce era cărată pe un scaun.

Cântăreața interpreta celebrul ei hit din 1986 „Open Your Heart”. Madonna s-a așezat pe un scaun în timp ce executa mișcările piesei, care este inspirată de videoclipul sau iconic. După câteva note, unul dintre dansatori, care purta tocuri stiletto, a tras-o conform coregrafiei, însă s-a dezechilibrat și s-a răsturnat cu tot cu ea. 

S-a ridicat ca o profesionistă 

Madonna a dat dovadă însă de profesionalism și a continuat să cânte de pe jos. Ulterior, a fost ridicată cu ajutorul cameramanului și, după ce s-a amuzat vizibil de situație, a continuat piesa ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Fanii cântăreței au urcat imaginile pe rețelele de socializare: „@Madonna a avut o cădere mică pe scenă în seara asta la Seattle. A reacționat foarte ok. A fost un spectacol minunat,” a scris o persoană pe rețeaua de socializare X. Un altul a adăugat pe Instagram, „Comportament regal. Nimic nu o poate doborî pe Madonna!”

Aceasta nu este prima dată când câștigătoarea premiului Grammy a trecut cu brio peste un incident petrecut pe scenă. În timpul premiilor BRIT din 2015, a căzut de pe o scară în timp ce interpreta single-ul său „Living for Love”, din cauza unei nefericite defecțiuni vestimentare legate de o mantie lungă și fluidă. „Armani mi-a făcut-o! Mantia mea frumoasă era legată prea strâns!” a spus ea mai târziu, conform Vanity Fair. „Dar nimic nu mă poate opri și dragostea m-a ridicat cu adevărat! Mulțumesc pentru gândurile bune! Sunt bine!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre