Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna și-a sărbătorit a 66-a aniversare la Pompei. A avut și o întâlnire emoționantă cu tatăl

Madonna și-a sărbătorit a 66-a aniversare la Pompei. A avut și o întâlnire emoționantă cu tatăl
16 august a fost o zi specială pentru Madonna, care a aniversat 66 de ani. Artista a celebrat momentul cu un tur privat al celebrului sit arheologic italian Pompei, au declarat oficialii.

Madonna a vrut să aniverseze cei 66 de ani la Pompei. Artista, a cărei familie provine din regiunea italiană Abruzzo, se află în Italia de câteva zile, ca oaspete al designerilor Domenico Dolce și Stefano Gabbana.

„Ea iubește Pompei, iubește parcul arheologic”

Madonna și-a serbat ziua de naștere la Pompei

Prefectul din Napoli, Michele Di Bari, a negat speculațiile presei italiene conform cărora cântăreața plănuia o mare petrecere de aniversare în orașul antic, distrus în 79 d.Hr. de erupția Muntelui Vezuviu. El a confirmat însă că Madonna a făcut un tur privat de seară, vineri, care avea un caracter pur cultural. „Ea iubește Pompei, iubește parcul arheologic și abia așteaptă să vină”, a declarat el anterior vizitei divei.

Madonna, în dantelă neagră, cu umbrelă

Marți seara, Madonna a fost filmată în timp ce făcea o plimbare de seară în stațiunea Portofino, purtând dantelă neagră și o umbrelă. Ulterior, ea a luat cina cu cele două fiice ale sale și cu prietenii la faimosul restaurant Puny din Portofino, situat pe piața principală.

Timp de decenii, arheologii au excavat ruinele din Pompei, descoperind în mod regulat fresce frumos conservate, ceramică și, chiar săptămâna aceasta au găsit alte rămășițe umane.

„Te iubesc până la stele și înapoi”

Tatăl vedetei a împlinit 93 de ani în luna iunie

În iunie, artista și-a serbat tatăl, pe Silvio Ciccone, care a împlinit 93 de ani. Vedeta a postat o fotografie emoționantă cu părintele său și un mesaj care i-a impresionat pe fani.

„Felicitări pentru cum ai navigat acest roller coaster al vieții, cu unor și sănătatea mintală intactă. Îți mulțumesc că ai împărtășit cu mine mantra vieții tale: Voi continua până la final. Nimic nu ne poate opri! Te iubesc până la lună și înapoi”, a scris artista în dreptul pozelor.

„El m-a învățat importanța muncii grele”

Cu ceva timp în urmă, Madonna a vorbit despre viața grea pe care a avut-o tatăl său.

„Tatăl meu este un supraviețuitor, care a crescut ca imigrant italian în SUA. A trecut prin multe traume, dar mereu a muncit din greu pentru tot ce a avut.

El m-a învățat importanța muncii grele și cum să-ți câștigi drumul în viață. Din nou, îți mulțumesc”, transmitea, anterior, Madonna. Din nefericire, mama Madonnei și-a pierdut viața la 30 de ani. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre